Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (146/171) > >>

Caroline:

--- Citat din: micaela din Luni, 15 Octombrie 2012, 22:50 ---Nu cantitatea timpului petrecut impreuna primeaza ci calitatea lui. decat mult si prost, mai bine putin da' frumos. (ah, ce inteligent am cugetat  ;D)

--- Terminare citat ---

Sa ne mutam pe topicu' potrivitu'...  :strambatura:

De acord, in principiu... da' practica ne omoara.  ;D
Da, Lili, inclusiv hainele lui in sifonier trebuie sa aiba loc in viata mea (ca sa nu mai zic de programul saptamanal de spalat rufe), cafeaua de dimineata la alta ora decat tabieturile mele, prietenii care ne pot deveni sau nu comuni sau prietenii lui, pe care trebuie sa-i accept eu, prioritatile profesionale diferite, atitudini diferite fatza de copii etc.. La asta ma refeream cand ma intrebam daca un El ar avea loc in viata mea...

De-asta chiar cred ca Lucia are dreptate in ce ma priveste... asa ca, dupa intrebarea cheie, urmeaza intrebarea lacat:
Daca totusi mi se intampla la un moment dat un el care mi se potriveste mie, dar nu se potriveste cu viata mea... inseamna ca, de fapt, viata mea nu mi se potriveste mie?!  :o

Poate ceea ce mi se intampla, Mica, e doar o goana temporara de a umple un gol (intru cele mai nobile scopuri sau principii, of course...), dar din care poate sa nu ramana, la urma urmei, nimic altceva decat fuga de mine insami...

collin_pow:
Viata ta si cu tine sunteti doua chestiuni distincte? Eu citesc ce spui Caroline si ma gandesc ca aceste cugetari sunt clar de toamna. Nu mi le pot imagina nicicum primavara! Daca se intampla, pai ti se intampla si chiar daca viata se da peste cap cumva se da bine (universul conspira) iar toate aceste cugetari devin dust in the wind. Daca nu se intampla atunci raman cugetari de toamna. :)

clara39:
eu cred ca fiecare "intamplare"...nu e chiar intamplatoare..dar probabil rostul ei il vedem mai tarziu...sau e toamna si e doar o cugetare de toamna...

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: Caroline din Luni, 15 Octombrie 2012, 23:24 ---
Daca totusi mi se intampla la un moment dat un el care mi se potriveste mie, dar nu se potriveste cu viata mea... inseamna ca, de fapt, viata mea nu mi se potriveste mie?!  :o

--- Terminare citat ---

.... :faint:....

Caroline:
La ce ma refeream: cele mai multe lucruri din viata noastra le facem in virtutea inertiei. De asta ma temeam...
Fie, atunci, ce o fi, sa fie... primavara sau cugetari de toamna.  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă