Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: bitek din Vineri, 07 Septembrie 2012, 16:59 ---Nupe. Ale lu tanti vaduva.
Mica: ia capra vaduva-n spate si mertanu-n coarne (e capra culturista :strong:) si trece Dunarea-n pluta paaaana hat pe malu` celalalt. Merge?
--- Terminare citat ---
ai vazut tu capra culturista? unde? :faint:...
micaela:
alta intrebare: ce au in comun capra, vaduva si mertzanu cu topicu' mutilat de noi? *|*
L.E. io ma debransez putin de la voi, ca-n loc sa-mi vad de treburile presante, (ma) rad cu oaresce lacrimi. tre' sa-mi regasesc seriozitatea si profesionalismu'. cu voi e imposibil. ;D
pupe. :kissing:
Lili Zamfirescu:
pot sa remarc an cor un foa ca subiectili capra-voatura si vaduva n-are legatura nici cu topicu de fata? unde ne mutam??
(fratelo, trimite-mi adresa de mail sa-ti dau subiectele de la bacul profesional)
bit:
Deci: ultima strigare: ia vaduva mertanu` (si pa-pa, Mica, poci sa faci tu cum vrei, ca jos n-o mai dai de-acolo neam :P.) Si trece ea frumos Danubiul pe la Portile de Fier. Sau Cernavoda. Sau la dracu-n praznic, in muntii Padurea Neagra, la izvoare. Buuun, mai departe: iau io capra. Si o trimit la eba la Bruxelles. Sa studieze-mpreuna. Stii tu, ca fetili. Cine stie, daca eba e europarlamentar, si jiji razbnoinicu` la fel, o capra culturista de ce n-ar fi si ea? Ha?
Ce au/n-au comun: formeaza un cuplu miiiiiinunat! (na, ca sa fiu on-topic!)
Si: Lili, de posta mea zici?
Lili Zamfirescu:
ui, de adres postal electronic
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă