Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (138/171) > >>

bit:
 ;D ;D
 ;D (stiu io ce m-ar putea imblanzi)  :2funny:  Si recalcitrant is ca asa m-a facut mama  :strambatura: Si cu ceaiurile alea, spala-te mata pe maini, mie da-mi de struguri (ceaiuri)...

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: micaela din Vineri, 07 Septembrie 2012, 16:25 ---iote, razbel cu rudotel intre soru-mea si frati-miu.  :)
voi bateti-va, ca intre timp eu pap tot sherbetu'.  ;D

--- Terminare citat ---
pai cum, ma?? ..e posibil?? ... :( >:(profita ca-mi pleaca caprele dupa merdele aiurea prin oras, le ademeste si le vinde cu 2 lei si 2 bani, si tot el se supara??? ... :fight:ca cica i-am negociat aiuristic cu vaduva neagra??? pai se poate..???  |o

micaela:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Vineri, 07 Septembrie 2012, 16:32 ---pai cum, ma?? ..e posibil?? ... :( >:(profita ca-mi pleaca caprele dupa merdele aiurea prin oras, le ademeste si le vinde cu 2 lei si 2 bani, si tot el se supara??? ... :fight:ca cica i-am negociat aiuristic cu vaduva neagra??? pai se poate..???  |o

--- Terminare citat ---

nu ma bag.  ::) io-n ecuatii cu capre si vaduve nu ma introduc.  ;D

bit:
 Plus fuste mini, o toyota  si-o gramada urata de fiare masina puternica, ca femeia moderna, pe gustul cuiva.

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: bitek din Vineri, 07 Septembrie 2012, 16:39 --- Plus fuste mini, o toyota  si-o gramada urata de fiare masina puternica, ca femeia moderna, pe gustul cuiva.

--- Terminare citat ---
..
....invidia...am deturnat si topicu asta...l-am umplut de respect.. :rtfm:...numai din cauza ta!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă