Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
Guesswho:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Marți, 14 August 2012, 15:30 ---exact ce ziceam. e "luati"... :whistle:
--- Terminare citat ---
ei, daca ai cunoscut toate exemplarele masculine de calitate si te-ai convins ca-s luati, eu am tacut. :-X
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: Guesswho din Marți, 14 August 2012, 16:03 ---ei, daca ai cunoscut toate exemplarele masculine de calitate si te-ai convins ca-s luati, eu am tacut. :-X
--- Terminare citat ---
n-aveam cum sa le cunosc pe toate, ca din pacate n-am un cerc asa larg de cunostinte..
Guesswho:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Marți, 14 August 2012, 17:17 ---n-aveam cum sa le cunosc pe toate, ca din pacate n-am un cerc asa larg de cunostinte..
--- Terminare citat ---
eram precisa :giggle:
deci mai exista speranta...
silviu:
Me, myself and I - "ca sa fie bine"
Multa lume spune ca daca nu iti gasesti perechea cind esti tinar, dupa aceea este foarte greu sa o mai gasesti pentru ca ai pretentii din ce in ce mai mari. Parerea mea este ca e partial adevarat: cind esti tinar este posibil ca procesul de maturizare sa se faca impletit cu cel al partenerului si asta sa duca la o relatie de succes.
Ai nevoie de noroc pentru asta.
Ce se intimpla dupa aceea este ca devenim personalitati cristalizate, ajungem sa fim relativ multumiti de noi insine, complexele adolescentine se reduc, stim mai clar ce vrem de la viata. In aceste conditii e necesar sa ne gasim un partener cu adevarat compatibil pentru ca lucrurile sa mearga. Nu e vorba de reducerea disponibilitatii spre compromis, ci de reducerea disponibilitatii spre cedare (de abandon a ceea ce suntem noi ca persoane doar "ca sa fie bine"). Si, pentru a gasi acea persoana, avem nevoie de si mai mult noroc.
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: silviu din Vineri, 31 August 2012, 00:24 ---Me, myself and I - "ca sa fie bine"
Ce se intimpla dupa aceea este ca devenim personalitati cristalizate, ajungem sa fim relativ multumiti de noi insine, complexele adolescentine se reduc, stim mai clar ce vrem de la viata. In aceste conditii e necesar sa ne gasim un partener cu adevarat compatibil pentru ca lucrurile sa mearga. Nu e vorba de reducerea disponibilitatii spre compromis, ci de reducerea disponibilitatii spre cedare (de abandon a ceea ce suntem noi ca persoane doar "ca sa fie bine"). Si, pentru a gasi acea persoana, avem nevoie de si mai mult noroc.
--- Terminare citat ---
Poate nu stiu 100% clar ce vreau, dar stiu 100% clar ce nu vreau. Sau ce nu mai vreau.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă