Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
micaela:
--- Citat din: bitek din Marți, 24 Iulie 2012, 23:11 ---Bine,bre...te las sa ma tragi de urechi. :blush:
--- Terminare citat ---
nu te trag, bre. :kissing:
pot sa-ti spun, cu o anticipatie de 45 de minute... La multi ani!!!! :flori: :kissing: :flori:
bit:
Bine. Io o sa-ti zic "saru-mana de urare" dupa 41 de minute. Da iti zic "saru-mana" pentru urarea de anul trecut. (pe care am vazut-o acum cateva zile :). Sa nu :tomato:! Asa-s aia mai mici, mai cascati)
Caroline:
--- Citat din: bitek din Marți, 24 Iulie 2012, 22:53 ---oricum are ea pe cine da vina!
--- Terminare citat ---
Tot nu ridic manusa, na, troll-a la la, troll-a la la... oO Asta asa, ca si cadou de La multi ani! :flori: (Scuze pt. :offtopic: da' nu eu am inceput. ;D )
micaela:
--- Citat din: micaela din Marți, 24 Iulie 2012, 23:15 ---nu te trag, bre. :kissing:sa se fraudeze masiv
pot sa-ti spun, cu o anticipatie de 45 de minute... La multi ani!!!! :flori: :kissing: :flori:
--- Terminare citat ---
dauina:
--- Citat din: micaela din Marți, 24 Iulie 2012, 23:15 ---nu te trag, bre. :kissing:
--- Terminare citat ---
da' ce bre, nu mai ai rabdare???
mda....bit....io-ti zic maine, totusi....fratii intre ei, poa' sa spuna in fiecare zi.... :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă