Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (120/171) > >>

dauina:

--- Citat din: nickyblu din Luni, 16 Iulie 2012, 22:33 ---Fetele cuminti au numai cate una, cele usuratice au cate vor ele  ;D

--- Terminare citat ---
una a fost cuminte si a luato dracu; restu' nu mai sunt cuminti de frica...ca le ia dracu... oO :P :happy: :magic:
( e un banc asta nickyblu)  :tomato:

micaela:

--- Citat din: Matei din Luni, 16 Iulie 2012, 22:18 ---cum iti este mai la indemana.

--- Terminare citat ---

la indemana imi sunt ambele variante; de aici si dilema.  ;D
glumesc. optiunea mea e clara si definitiva. decat in doi prost, mai bine singur si bine.
intrebam asa...retorico-filosofic?  ;D

nickyblu:

--- Citat din: dauina din Luni, 16 Iulie 2012, 22:39 ---una a fost cuminte si a luato dracu; restu' nu mai sunt cuminti de frica...ca le ia dracu... oO :P :happy: :magic:
( e un banc asta nickyblu)  :tomato:

--- Terminare citat ---
Degeaba........ nu m-ai nimerit. :) Asta e alt banc, cel care se potriveste l-am postat acum pe topicul de bancuri.

dauina:

--- Citat din: nickyblu din Luni, 16 Iulie 2012, 22:55 ---Degeaba........ nu m-ai nimerit. :) Asta e alt banc, cel care se potriveste l-am postat acum pe topicul de bancuri.

--- Terminare citat ---
si eu...in replica!!!

nickyblu:

--- Citat din: dauina din Luni, 16 Iulie 2012, 22:12 ---si .(punct) ati inteles, da? ce tot atatea discutii!!!!!

--- Terminare citat ---
Te rugam frumos dauina, putem sa mai discutam un pic? Ne dai voie? Plllliiiizzzzzzz!!!   ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă