Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (12/171) > >>

gabrel:
Casatoria

Catherinna:

--- Citat din: gabrel din Joi, 22 Aprilie 2010, 20:11 ---Casatoria

--- Terminare citat ---

Excelente reflexi, cat adevar  :)

hope4ever:
Am ajuns la un low level al orgoliului superb pe care mi-l dadea singuratatea.Omul, evident, nu e facut sa -si petreaca zilele in singuratate altfel as fi ales calea sihastriei.Mi-am dat seama insa, ca singura fiind ma condamn la o sihastrie sociala asa ca ... nu mai vreau sa astept sa viu descoperita intre cei patru pereti ai mei trebuie sa caut, sa descoper si asta e adevarata provocare : sa te lasi descoperit , sa te faci cunoscut celorlalti , cu bune si cu ... mai putin bune sperand ca , nu esti pana la urma ... singurul / singura :))

marcutza:
bine ai venit printre noi @hope4ever  :)
aici nu vei mai simti singuratatea, impreuna vom face sa dispara acest sentiment.
te asteptam la povesti si la intalnirile ce se organizeaza sau se vor organiza.

succes ! :)

hope4ever:
Va foarte multumesc . Trebuie sa recunosc ca este uimitoare senzatia de bine pe care ti-o ofera o vorba de imbarbatare, un cuvant cald spus de cineva care, pana mai adineaori nu stiai ca exista ... extrapolez acum , dar singuratatea si, mai ales, ceea ce seamana ea in sufletul unui om , e adevarata alienare a timpului nostru .Printre putinele merite pe care le recunosc PC-ului e si acela de a permite unirea distantelor dintre oameni

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă