Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (110/171) > >>

bit:
Deci sa ne fie clar, multitasking cooperativ, da? Care e diferit de ala preemptiv (care aduce oarecum cu logica simplista masculina bazata pe cutiute) si care e baza tuturor sistemelor moderne de operare (asa, doar din greseala  ::))
Cat despre faptul ca nu mi se accepta scuzele...o sa caut un colt. Unde voi sta un timp. Al unei sfere eventual (coltul). Si voi medita la cat de rau sunt. Eventual, daca nu mai suport, o sa ma sinucid. Pe la 90 si ceva de ani.

Caroline:
 :happy:

micaela:
brava al mic. si ti se pare interesant de Mello, sau crezi ca e tot fictiune? :)

conceptul de "singuratate de calitate" include si cititul nestingherit de ariciuri pogoniciuri si pifuri de la Nemira.  ;D

carol, taman ieri mi-am semnat cv-ul pentru o intamplare de la servici si ma gandeam rasfoind paginile incarcate de activitati si "reusite" ca, de fapt, toate alea sunt nimicuri... daca ar fi trebuit sa gasesc un cuvant cheie as fi spus: Mihaela (si atat). nu prea mai dau doi banutzi pe rolurile sociale, "competentze", "functii"... sunt de mult pe drumul asta, insa acum chiar am ajuns in etapa in care imi iubesc fiinta si nu egoul (formula "sociala" construita de minte, in contextul in care existi, modelata, ca sa nu zic alterata, de tipare si setata pe concurenta inutila). Imi place cand oamenii isi vorbesc si interactioneaza "de la fiinta la fiinta" si nu de la "statut la statut".
nu ma luati in seama. bat campisorii filosofal fiindca nu mi-am baut cafelutza de dimi.  ;D

NICOLAE:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 09:54 ---brava al mic. si ti se pare interesant de Mello, sau crezi ca e tot fictiune? :)

conceptul de "singuratate de calitate" include si cititul nestingherit de ariciuri pogoniciuri si pifuri de la Nemira.  ;D

carol, taman ieri mi-am semnat cv-ul pentru o intamplare de la servici si ma gandeam rasfoind paginile incarcate de activitati si "reusite" ca, de fapt, toate alea sunt nimicuri... daca ar fi trebuit sa gasesc un cuvant cheie as fi spus: Mihaela (si atat). nu prea mai dau doi banutzi pe rolurile sociale, "competentze", "functii"... sunt de mult pe drumul asta, insa acum chiar am ajuns in etapa in care imi iubesc fiinta si nu egoul (formula "sociala" construita de minte, in contextul in care existi, modelata, ca sa nu zic alterata, de tipare si setata pe concurenta inutila). Imi place cand oamenii isi vorbesc si interactioneaza "de la fiinta la fiinta" si nu de la "statut la statut".
nu ma luati in seama. bat campisorii filosofal fiindca nu mi-am baut cafelutza de dimi.  ;D

--- Terminare citat ---

...stai asa ,eu cred ca asa e normal sa discuti ,,de la fiinta la fiinta'' nu ,,de la statut la statut'';nu bati campii deloc esti in  normalitate   go ahead....

almi_gabi:
multitasking e deja prea mult pentru mine; nu stiu ce generatie ar trebui sa fiu, am uneori sentimentul ca sunt ceva de generatia "abac" ; ba chiar am momente cand caut cutiuta ( sau link-ul) in care sa nu fac nimic; sa stau pitita si sa nu ma gandesc la lucrurile care ma coplesesc;
cand am fost in cuplu mi-am urat nemultumirea, acum cand sunt single imi urasc ( doar uneori, aici trebuie sa recunosc ca astfel as trisa ca nu ma folosesc la maxim de niste avantaje pe care ti le da statutul asta  :angel:) imposibilitatea de a impartasi anumite lucruri cu cineva - chiar si cearta pe telecomanda ( ca sa nu spun lucrurile mai serioase)  :bow:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă