Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (105/171) > >>

micaela:

--- Citat din: nickyblu din Joi, 14 Iunie 2012, 10:30 ---La care Aghiuta ma impinge de la spate si fac o gluma si-i spun ca lucrez in port pe o macara de 10 tone.

--- Terminare citat ---

asta-mi aminteste de perioada cand faceam incursiuni virtuale in mintea segmentului masculin al planetei, pe neogen, si ma mai si jucam.  :)
la intrebarea "tu cu meserie ai", o data am raspuns "instalatoare" ;D. dupa lunga pauza intre mesaje, am dedus ca la extremitatea cealalta a virtualului se desfasura o stupefactie. ;D ;D ;D

Caroline:
Eu imi amintesc ca acu' vreo 5 ani, cand intamplator aveam o functie pompoasa si un salariu de 1000 EUR net si, evident, prezenta pe net din partea firmei, tot asa m-a intrebat un tip de pe net... si i-am trimis link-ul. Dupa o pauza, a inceput sa se scuze, adresandu-mi-se cu dumneavoastra si nici ca a mai aparut online dupa.  ;D Asa ca... nici prea-prea, nici foarte-foarte nu ii este permis unei femei.  ;D

micaela:

--- Citat din: Caroline din Joi, 14 Iunie 2012, 21:41 ---Eu imi amintesc ca acu' vreo 5 ani, cand intamplator aveam o functie pompoasa si un salariu de 1000 EUR net si, evident, prezenta pe net din partea firmei, tot asa m-a intrebat un tip de pe net... si i-am trimis link-ul. Dupa o pauza, a inceput sa se scuze, adresandu-mi-se cu dumneavoastra si nici ca a mai aparut online dupa.  ;D Asa ca... nici prea-prea, nici foarte-foarte nu ii este permis unei femei.  ;D

--- Terminare citat ---

nuuu, interlocutorul n-a zis ca n-am voie sa depanez obiecte sanitare  ;D...si-a revenit din uluiala si si-a dat seama ca a fost o gluma. :)

in acea perioada am constatat ca simtul umorului e destul de putin dezvoltat in popor. dar si cand ai norocul sa dai peste un simpatic, se poate rade virtual, in hohote. De la o polemica pe un forum, am ajuns sa discut virtual vreo trei ani cu un oltean emigrat in Canada care, pe langa inteligenta, avea si umorul in ADN. Primul lucru pe care il faceam dimineata, dupa ce-mi turnam cafeaua in ceasca, era sa deschid mailul sa vad ce traznai mi-a mai scris pezevenghiul. si nu o data am improscat monitorul cu cafea. ;D avea un haz nebun.

luciamanta:

--- Citat din: micaela din Joi, 14 Iunie 2012, 21:54 ---in acea perioada am constatat ca simtul umorului e destul de putin dezvoltat in popor. dar si cand ai norocul sa dai peste un simpatic, se poate rade virtual, in hohote. De la o polemica pe un forum, am ajuns sa discut virtual vreo trei ani cu un oltean emigrat in Canada care, pe langa inteligenta, avea si umorul in ADN. Primul lucru pe care il faceam dimineata, dupa ce-mi turnam cafeaua in ceasca, era sa deschid mailul sa vad ce traznai mi-a mai scris pezevenghiul. si nu o data am improscat monitorul cu cafea. ;D avea un haz nebun.

--- Terminare citat ---
  Mica, ce s-a întâmplat cu olteanul simpatic si plin de umor? De ce a durat numai trei ani terapia prin râs? Sper că nu te superi că te-am întrebat. O zi splendidă îţi doresc!  :)

Matei:
[
--- Citat din: Caroline din Joi, 14 Iunie 2012, 20:22 ---Ufff...  mie mi s-a intamplat (si nu o data) extrema cealalta. Adica accept sa merg mai departe cu cineva pentru ca imi place, desi nu numai ca e somer, da' nici macar nu are atata "rezerva" incat sa-si sustina cheltuielile unei intalniri. Ma ofer sa le sustin eu, macar asa, de bun simt, de prima data, ca sa ne dam o sansa si ca sa vad daca situatia asta e doar ceva temporar si de ce e asa... Si constat ca, desi respectivul e cat se poate de indragostit de mine, imi cere sa-i sponsorizez inclusiv biletul de tren. Si, mai mult de-atat, e o persoana care la o varsta ce a trecut de mult de 30, e inca dependent, financiar si ca putere de decizie, de mama. Ca n-a avut niciodata curajul sa aiba o acasa a lui, nici macar cu chirie, ca a schimbat enspe joburi, care de care mai falimentare, idem enspe relatii, si toate astea avand la activ o facultate si o inteligenta peste medie. Si ca, daca trec peste toate astea, si relatia se prelungeste, vrea sa faca din mine o a doua mamica care sa-l intretina sau, mai rau, imi arata poze cu fostele lui relatii, femei avand aproape de doua ori varsta lui, care l-au "iubit" contra casa si masa, in Romania sau in strainatate, atat cat le-a picat bine. Sa avem pardon, da' mi se apleaca... asta e o alt fel de extrema.

Asa ca adevarul e undeva pe la mijloc... Sa zicem ca nu-mi trebuie nimic de la nimeni, da' vreau sa stiu, pentru linistea mea, ca omul de langa mine e capabil sa fie om, in limita posibilitatilor lui. Nu cred ca poti iubi fara sa ai ce admira. Si asta inseamna ca sa existe macar dorinta, intentia sau incercarea de a fi pe picioarele tale in viata, mai ales la varsta la care nu mai exista scuza celor 20 de ani a studentului sarac... pentru propria stima de sine, nu pentru a face averi sau a-i impresiona pe altii. Am o mare admiratie pentru barbatii care au nevoie de o femeie, si nu de o mamica sau de un aparat casnic multifunctional. Ca eu cu mine ma descurc cumva, orice ar fi...  ;)
In situatia asta, cred ca macaragiu sau sofer de taxi ar fi sunat mai bine... macar ne-am fi putut permite o plimbare impreuna... fie si cu macaraua.  ;D

--- Terminare citat ---

interesanta povestea ta, caroline. esti curajoasa si generoasa. dar, asa cum spui si tu, nu poti sa iubesti pe cineva fara sa-l si admiri. raspunsul ti l-ai dat tu singura. a fost o expierienta care nu mai are nevoie de repetitie, stii deja ca that's not the way.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă