Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
Caroline:
--- Citat din: micaela din Joi, 14 Iunie 2012, 01:09 ---...am feelingul ca o sa o caute mult si bine pe EA. ;D
--- Terminare citat ---
Pai cel putin de vreo 6 ani incoace stiu eu ca (inca) o cauta pe ea. ;D
nickyblu:
--- Citat din: micaela din Joi, 14 Iunie 2012, 01:09 ---si nu pot sa nu-mi amintesc ceea ce tocmai am citit zilele astea, dintr-o carte a lui Alfred Adler (fi-miu vrea sa dea la psiho, si-mi paseaza cate ceva din bibliografia lui :)), despre complexele de superioritate care vin, de fapt, din complexe de inferioritate.
--- Terminare citat ---
Hmmmm............acum se explica totul........... Omul, bunioară, de par egzamplu, dintr-un nu-ştiu-ce ori ceva, cum e nevricos, de curiozitate, intră la o idee; a intrat la o idee? Fandacsia gata; ei! şi după aia, din fandacsie cade în ipohondrie. ;)
Si de la ipohondrie mai e un pas pana la apoplexie :)
Caroline:
--- Citat din: nickyblu din Joi, 14 Iunie 2012, 09:40 ---Si pana la urma cred ca dau in apoplexie :)
--- Terminare citat ---
;D Da' io tot n-am inteles... tu cu cine votezi? ??? Esti pro sau contra la ce zice individu'? :tomato:
Am gasit si textul de la care s-a comis plagiatul. Voila:
http://ro.netlog.com/o_caut_pe_EA/guestbook
nickyblu:
Pamflet sau nu, eu de cand cutreier pe net m-am intalnit cu foarte multe din situatiile descrise de el, asa ca in mare sunt de acord cu el ca exista asa ceva. Fireste ca sunt si un pic sau mai mult subiectiv dat fiind faptul ca sunt barbat.
Bineinteles ca am intalnit si replici feminine ale lui si nu m-am simtit prea bine citind ce scriau :) dar asta nu m-a facut totusi sa las vre-un comentariu. Astia sunt extremisti si trebuie luati ca atare.
nickyblu:
--- Citat din: Caroline din Joi, 14 Iunie 2012, 09:53 ---Am gasit si textul de la care s-a comis plagiatul. Voila:
http://ro.netlog.com/o_caut_pe_EA/guestbook
--- Terminare citat ---
Aici sunt de acord cu situatia descrisa pentru ca mi s-a intamplat si mie o chestie similara :)
Vorbeam cu una pe net si dupa amabilitatile de rigoare si un pic de chat am ajuns amandoi la concluzia ca merita sa mai vorbim, la care din partea ei a venit intrebarea clasica: "cu ce te ocupi?"
La care Aghiuta ma impinge de la spate si fac o gluma si-i spun ca lucrez in port pe o macara de 10 tone.
Vreau sa spun ca din acel moment nu a mai raspuns deloc, nici macar pa! Cred ca imediat mi-a dat "ignore" pentru ca eu am incercat sa-i spun ca e o gluma dar nu am mai avut cu cine vorbi.
Pe moment m-am enervat dar dupa ce m-am mai gandit, deja imi parea bine ca s-a intamplat asa :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă