Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 13 Iunie 2012, 11:57 ---Foarte ciudat... Acum vreo 3 ani, am corespondat un timp cu un tip pe un site de socializare, a carei prezentare era sensibil aceeasi. Cel putin incheierea cu "Ceri mult./Valorez mult." era identica. De unde e citatul? Poate ii potrivim... ;D
--- Terminare citat ---
Caroline, nush cine e autoarea, l-am primit pe e-mail asa ca nu pot pune umarul "sa-i potrivim" ;D
da` e foarte posibil ca si tipul tau sa-l fi primit sau copiat de pe net.....
--- Citat din: nickyblu din Miercuri, 13 Iunie 2012, 15:07 ---Eu ma intrebam daca autoarei dialogului utopic din citatul de mai sus, dupa explozia de intelepciune pe care a avut-o producand aceasta perla, i-au mai ramas cativa neuroni supravietuitori care sa-i spuna ca merge si invers :idiot2:
--- Terminare citat ---
categoric ca merge si invers ;) am cunoscut astfel de barbati. ideea la care subscriam io era ca imi stiu valoarea ca om (sustin asta fara nicio urma de infatuare) si nu ma multumesc cu oricine ( fara a ma vrea mai inteleapta decat sunt ::) ) si caut un partener care sa fie un stimulent, o provocare din toate punctele de vedere. :)
de altfel, citatul asta nu s-a vrut a fi unul discriminatoriu, ca il postam la topicul de razboiul sexelor :D
Caroline:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 13 Iunie 2012, 17:49 ---keep it simple, baby, si de-o parte si de alta.
--- Terminare citat ---
O0 K.I.S.S., adica keep it short and simple. Subscriu! ;)
Guess, inclin sa cred ca plagiatul e invers... Originalul se gaseste la acel tip, de la care tipa a plagiat. Tipul e redactor de presa si stiu ca textele sunt ale lui. De-aia si "suna" mai bine invers... ;D
Profilul e public, asa ca pot sa-l pun aici. O sa recunoasteti stilul pamfletar... chiar daca e long and complicated (de fapt, tocmai de-asta nu l-am prea "inteles"... nu m-am ridicat la nivel :faint:).
Insa cand ai timp de pierdut, unele lecturi inutile devin savuroase. >:D
http://ro.netlog.com/o_caut_pe_EA/extra
micaela:
Carol, am "savurat" declaratia personului. Initial m-a amuzat si am apreciat inteligenta textierului, insa pe masura ce citeam si citeam si iar citeam...(pana la un punct, cand am renuntat ;D), m-a luat o senzatie de rau... individul pune uratul sub lupa; o lupa cu prea multe dioptrii de intoleranta si cinism. hiperbolizeaza uratul si asta-mi face greata... sigur, el ar spune ca, de fapt, il "caricaturizeaza"". >:D nu-mi place.
si nu pot sa nu-mi amintesc ceea ce tocmai am citit zilele astea, dintr-o carte a lui Alfred Adler (fi-miu vrea sa dea la psiho, si-mi paseaza cate ceva din bibliografia lui :)), despre complexele de superioritate care vin, de fapt, din complexe de inferioritate. individul stapanit de acestea din urma isi doreste atat de tare sa fie si sa para altfel decat se simte incat se straduieste permanent sa demonstreze ca e "superior"... si culmea e ca ajunge sa creada el insusi asta... ??? asa ca atunci cand o sa vad (sau citesc) un personaj arogant, intolerant, cinic, am sa incerc sa-l privesc cu ceva mai multa indulgenta... cu individul asta vad ca nu-mi iese, pe moment. am feelingul ca o sa o caute mult si bine pe EA. ;D
nickyblu:
--- Citat din: Caroline din Joi, 14 Iunie 2012, 00:23 ---Insa cand ai timp de pierdut, unele lecturi inutile devin savuroase. >:D
http://ro.netlog.com/o_caut_pe_EA/extra
--- Terminare citat ---
Intr-adevar, inutil de savuroase dar numai dupa ce citesti pana la capat :)
nickyblu:
--- Citat din: micaela din Joi, 14 Iunie 2012, 01:09 ---insa pe masura ce citeam si citeam si iar citeam...(pana la un punct, cand am renuntat ;D), m-a luat o senzatie de rau... individul pune uratul sub lupa; o lupa cu prea multe dioptrii de intoleranta si cinism. hiperbolizeaza uratul si asta-mi face greata... sigur, el ar spune ca, de fapt, il "caricaturizeaza"". >:D nu-mi place.
--- Terminare citat ---
Daca mai citeai un pic aflai ca: "Ceea ce cititi e un PAMFLET."
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă