Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (99/171) > >>

luciamanta:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 25 Mai 2012, 07:32 ---am prins oferta si mi-au dat si vaslasii la pachet  :magic:

--- Terminare citat ---
Ahaaa, a fost o ofertă specială! Aşa. da!  :applause:

Caroline:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 25 Mai 2012, 07:32 ---am prins oferta si mi-au dat si vaslasii la pachet  :magic:

--- Terminare citat ---

Si nu-i imparti cu noi? Sau, ma rog... cu cat vinzi excedentul?

NICOLAE:

--- Citat din: luciamanta din Joi, 24 Mai 2012, 19:10 ---Gondola,  aceasta minune venetiana supla si eleganta, care te indeamna la plimbari romantice...  Apropo, chiar tu vâsleşti, Găbiţa?  :)

--- Terminare citat ---
Hmmm ....Gondola.... supla ,eleganta,ii plac plimbarile si locuieste in Venetia.Eu am fost pe acolo dar nu o cunosc.

luciamanta:

--- Citat din: NICOLAE din Vineri, 25 Mai 2012, 18:19 ---Hmmm ....Gondola.... supla ,eleganta,ii plac plimbarile si locuieste in Venetia.Eu am fost pe acolo dar nu o cunosc.

--- Terminare citat ---
Nicolae, mă gândesc că nu te-ai dus când trebuia. Mai încearcă o dată, când va fi vreo ofertă specială! :)

silviu:
Ce fel de femei preferă bărbaţii?
Când vine vorba de găsirea unor partenere, bărbaţii nu apreciază neapărat farmecul sau inteligenţa femeilor, ci mai curând naivitatea, starea de beţie ori alte indicii ale vulnerabilităţii care le-ar determina pe femei să accepte aventurile de o noapte, indică un studiu american.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă