Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
Mari_a:
Pfui, cat egoism! Nu vreau independenta! (Si nu vreau nici egalitate!) Daca as sti cum sa fac astfel incat sa fiu cat se poate de "dependenta"... :D Vreau sa ma cert, sa ma impac, sa ma inghesuie-n pat, sa mancam inghetata-n varfu' pernelor, sa dorm fara pijamale, sa ma dezveleasca, sa ma inveleasca, sa ma epileze, sa ne-mbaiem in spume impreuna sa.. sa... sa..... (las' ca de pct.7 am io grija! :giggle: Mie 37 mi se pare de belea! :2funny: )
almi_gabi:
37 vrusei' sa zic da' m-a luat tastele pe dinante ;D
luciamanta:
Eu sunt de parere că o companie nepotrivită poate cauza mai mult stres decat viata in singuratate. Starea psihica este deteriorata cand exista conflicte de lunga durata, iar sentimentele de simpatie si iubire pentru celalalt dispar si simti nevoia sa pui capat relatiei.
Caroline:
Asta era sa zic si eu la postarea axiomelor de mai sus, ca aproape toate se aplica la fel de bine si intr-o singuratate in doi. Da' mi-am promis ca ma las de obiceiul prost de a fi mereu eu Gica contra. ;)
micaela:
--- Citat din: luciamanta din Marți, 17 Aprilie 2012, 21:24 --- Eu sunt de parere că o companie nepotrivită poate cauza mai mult stres decat viata in singuratate. Starea psihica este deteriorata cand exista conflicte de lunga durata, iar sentimentele de simpatie si iubire pentru celalalt dispar si simti nevoia sa pui capat relatiei.
--- Terminare citat ---
achiesez. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă