Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (83/171) > >>

micaela:

--- Citat din: bitek din Duminică, 08 Aprilie 2012, 23:02 --- O0  ;D
Si totusi...una-i de ajuns. Ma gandesc la gura voastra bogata...daaa, categoric, una maxim! ;D

--- Terminare citat ---
ai dreptate, bit. si noi iti uram una si bu(uuu)na. ;D

adda:
 ;D
doamne, am ajuns sa aud un barbat sa zica asa ceva.... una e de ajuns  :giggle: :yeah:

bit:
My dear lady, decat mult si prost, mai bine putin si de calitate. Daca e sa mori otravit, barem cauta otrava cea mai puternica.  ;D

micaela:

--- Citat din: adda din Duminică, 08 Aprilie 2012, 23:05 --- ;D
doamne, am ajuns sa aud un barbat sa zica asa ceva.... una e de ajuns  :giggle: :yeah:

--- Terminare citat ---

asta poate spune un barbat intelept care stie pretul de platit pentru un harem, incepand cu soacrele, gurile etc...ce vin la pachet, multiplicate ;D

Caroline:

--- Citat din: adda din Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:59 ---pai atunci  sa se faca un topic nou ... "single sau in harem"  :giggle:

--- Terminare citat ---

Eu cred ca "single intr-un harem" ar fi mai potrivit. (Single inseamna ca NU e vorba de proprietarul haremului, care e casatorit cu toate femeile din harem).

Adda, asta spune un barbat unei femei atunci cand e single. Cand nu mai e single, o repeta fiecarei (alte) femei atragatoare pe care o intalneste... ca sa nu uite replica, nu de altceva.  >:D

Gata, ma duc la nani, ca deja incep sa bat campii lu' Mos Ene.  :uglystupid2:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă