Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
varsator38:
superficial sau nesuperficial,pentru o secunda macar, sigur exista bucuria ;)...ca si la copilasii ce primesc o jucarie noua :)pana se plictisesc de ea...se bucura...
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 07 Martie 2012, 23:57 --- nu cred ca cineva poate avea sufletul in profunda goliciune sau suferinta, definitiv, in afara unei boli psihice nevindecabile.
cand treci printr-o perioada de suferinta cred ca e important sa-ti dai voie sa simti, sa nu te invinovatesti, sa incerci sa intelegi ce se intampla, sa observi, sa accepti situatia si incet-incet incepi sa te ridici...nu poti trai asa mereu...decat in cazuri patologice.
--- Citat din: micaela din Miercuri, 07 Martie 2012, 23:57 ---. Nu ne dam seama cat de mare influenta are chimia creierului asupra starilor noastre. :)
--- Terminare citat ---
subscriu :)
--- Terminare citat ---
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 08 Martie 2012, 09:19 ---ma intreb daca chiar te bucuri de ce intalnesti...nush de ce am senzatia ca e ceva ff superficial... ::)
--- Terminare citat ---
ma bucur, ma bucur...poate chiar am intalnit sufletul-pereche si io nu stiu :-\ voi putea concluziona abia la sfarsitul vietii. sper sa nu decedez ex abrupto si sa nu mai am vreme de analiza si concluzii :(
pocama:
:2funny:
NICOLAE:
,,Viata e tot ce avem, s-o traim la maxim! :)''
Subscriu ,totul este sa ai o parasuta de rezerva asa,in caz de avarie :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă