Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (67/171) > >>

silviu:
oh! da, incrancenarea, bat-o vina! pai io vreau sa gasesc imediat sufletul-pereche? asta li se poate intampla numai initiatilor. eu trebuie sa ma bucur de sufletele nepereche pe care le intalnesc pe drum, calatorind spre sufletul-pereche :)

Guesswho:

--- Citat din: varsator38 din Miercuri, 07 Martie 2012, 19:23 ---nu e obigatoriu,sau uneori nu e posibil,chiar daca se gasesc doua suflete-pereche sa si mearga pe acelasi drum in calatoria numita viata...exista si posibilitatea intalnirii dar imposibilitatea convietuirii impreuna...gandindu-ma la cunostiintele mele,pot numara pe degetele unei maini,pe cei care intradevar sunt suflete-pereche si chiar convietuiesc impreuna.
cine are sansa sa-si intalneasca acel suflet pereche,trebuie sa stie sa si aprecieze...

--- Terminare citat ---
exact.....si nu-l poti aprecia decat atunci cand ai atins un anumit nivel de dezvoltare personala  :)
ideea e sa nu ne auto-limitam gandindu-ne ca n-o sa-l intalnim niciodata....sa avem credinta ca il vom intalni, chiar si pentru o perioada din viata, nu neaparat pentru totdeauna...

Guesswho:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 07 Martie 2012, 19:26 ---oh! da, incrancenarea, bat-o vina! pai io vreau sa gasesc imediat sufletul-pereche? asta li se poate intampla numai initiatilor. eu trebuie sa ma bucur de sufletele nepereche pe care le intalnesc pe drum, calatorind spre sufletul-pereche :)

--- Terminare citat ---
asa sa faci, bucura-te de ...calatorie! :D

silviu:
da, si voi lua toate autostopistele :D

Guesswho:
alegerea iti apartine  ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă