Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (65/171) > >>

Caroline:
Mda... reactie mult mai normala pentru un barbat decat pentru o femeie. Genetic, femeile pot risca chiar sa moara pentru altul... cel putin matern vorbind. La barbati, spiritul de autoconservare e mai puternic... desi nejustificat. De vreo cateva zeci de mii de ani, nu se mai moare din dragoste.

Saturnianul:
Caroline, sa inteleg ca femeile se multumesc si cu jumatatile de masura in lipsa de altceva? Anybody? Pentru ca despre asta vorbeam eu cind am spus ca n-as mai repeta chestia respectiva, despre jumatati de masura. Sigur, n-am dat amanunte si asta lasa oarecum lucrurile in aer dar iti spun ca n-are a face cu spiritul de conservare, ci cu a sti ceea ce vrei de la o relatie. Eu asa vad lucrurile :)

Spuneai de varianta "calduta" pe care am incercat-o cu totii. Si sunt de acord, e ceva prin care treci macar o data in viata. Numai ca din ultimul tau comentariu inteleg ca neacceptarea variantei "caldute" ca stare permanenta echivaleaza cu teama de dragoste. Asa sa fie?  :-\

pocama:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 07 Martie 2012, 14:28 ---Mda... reactie mult mai normala pentru un barbat decat pentru o femeie. Genetic, femeile pot risca chiar sa moara pentru altul... cel putin matern vorbind. La barbati, spiritul de autoconservare e mai puternic... desi nejustificat. De vreo cateva zeci de mii de ani, nu se mai moare din dragoste.

--- Terminare citat ---
Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic, dar suicidurile amoroase se inmultesc pe zi ce trece. :'(

Caroline:
Raspunsul asta l-am mai primit (ceva incepe sa se repete, un fel de cerc vicios).
Scuze, Saturni, eu asa am inteles. Nu, teama de dragoste (nu de "caldura") este nejustificata. De fapt, teama de orice. Astazi nu se mai moare de teama. In schimb, teama ne impiedica de la multe...

Guesswho:

--- Citat din: pocama din Miercuri, 07 Martie 2012, 15:47 ---dar suicidurile amoroase se inmultesc pe zi ce trece. :'(

--- Terminare citat ---
sincer, nu-i inteleg pe cei care recurg la astfel de gesturi. de ce as alege sa-mi iau viata pt ca X nu-mi impartaseste sentimentele?? de ce mi-as lega destinul si viata doar de un singur om cand suntem atat de multi pe planeta asta? o conceptie gresita pe care o au unii oameni e ca doar un singur om ii poate face fericiti. Din punctul meu de vedere, in fiecare moment al vietii o alta persoana ni se potriveste. Pentru simplul fapt ca evoluam, ca ceea ce voiam acum 5 ani nu-mi mai doresc azi, iar ce sunt azi n-o sa mai fiu peste...3 ani.
Viata e tot ce avem, s-o traim la maxim! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă