Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
NICOLAE:
mie imi place foarte mult ce postati voi si Micaela si mai ales Caroline ,recunosc ca mi am dat cu parerea nu intr un moment de meditatie ci unul de agitatie so go ahead ......
Caroline:
Mie, cel putin, nu-mi place sa vorbesc singura, asa ca go ahead, you too, all. :)
bit:
Pai daca esti single si totusi ai o "relatie hormonala", nu prea mai esti single ...esti un fel de single gri (ca tot nu disting io nuanta asta :fight:). Iar din punctul meu de vedere, situatia asta e extrem de nociva. Fiindca iti confera o falsa siguranta (siguranta si detasare care exista intr-o relatie normala) si iti inchide posibilitatea de a mai gasi pe altcineva -disponibil/single. Nu iti mai bati capul daca e ceva "caldut". Ceea ce spun aici nu e vreo elucubratie de-a mea, am vazut-o in viata de zi cu zi la cineva foarte apropiat. Drept pentru care (vazand ce se intampla) am decis sa nu incerc vreodata asemenea varianta desi tentatia e mare.
Caroline:
Nu stiu de ce, dar eu am impesia ca varianta "calduta" am incercat-o mai toti, macar pentru un timp.
Revin la ce spuneam mai devreme, singur te poti simti oricand chiar si cand nu esti single. Singuratatea - parerea mea - nu este un statut social, ca acela de single, ci un sentiment, o emotie: te simti singur sau nu, indiferent de statutul social.
Si totusi, nu la asta m-am referit cu "relatia hormonala"... asta tine de atractie (care e un alt sentiment) si de nevoile primare ale omului, nu de cele superioare. Poti simti atractie si fara nevoia de a avea pe cineva si invers. Daca o persoana NU se simte singura, nu face compromisul de a confunda cele doua tipuri de relatii, doar in scopul de a avea sau pastra o relatie cu orice pret.
Iar daca nu esti indragostit, logodit, casatorit... esti single, indiferent de cat de singur te simti sau nu. Dar... toate adevarurile sunt gri. Si cand te gandesti ca exista 'jde mii de gri-uri... >:D
Saturnianul:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 07 Martie 2012, 01:49 ---Nu stiu de ce, dar eu am impesia ca varianta "calduta" am incercat-o mai toti, macar pentru un timp.
--- Terminare citat ---
La mine a fost varianta cu extreme: fierbinte intr-o directie si glaciatiune in rest oO A fost demult dar nici azi nu stiu sa zic daca m-am fript sau am devenit sloi |o Ce stiu sigur e ca n-as mai repeta chestia asta :thumbdown:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă