Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (43/171) > >>

Ana:

--- Citat din: pocama din Luni, 19 Decembrie 2011, 19:37 --- [...] bazat pe cedari reciproce. [...]
--- Terminare citat ---
Daca relatia este doar despre a ceda, atunci cred ca nimeni n-ar mai vrea asa ceva. Mai degraba as zice schimburi reciproce: ofer beneficiul x contra beneficiul y (de ex, iti fac cafeaua de dimineata iar tu te duci dupa ziar). Daca eu trebuie sa tot las de la mine, si celalalt face la fel, atunci in ce consta avantajul de a sta impreuna?
Teoria compromisurilor mi se pare ca devine falimentara insa in momentul in care nu mai discutam de schimburi pozitive, ci de schimburi negative (ex. iti fac de mancare si te rog descalta-te cand intri, ca sa nu intinzi noroiul peste tot).

Caroline:

--- Citat din: balanta din Luni, 19 Decembrie 2011, 11:32 ---Caroline, multi barbati nu au nevoie doar de un anume tip de "oferta"...

--- Terminare citat ---

Da, n-am zis ca nu! Numai ca cu mine se intampla invers: regula este cei care cer si exceptia - cei care NU cer (eu am intalnit un singur barbat de acest gen - in afara de fratele meu :) - deci ca amici, doar.
Nu contest ca exista si multi barbati sa le zicem "normali". Insa, cum mi se intampla taman pe dos, am ajuns sa-mi pun intrebarea - la modul serios - daca nu e ceva cu mine. Se stie doar ca atragem inconstient "oglinda" proprie.  Poate ca am ceva de indreptat, de reconsiderat, de reinvatat, diferit de ceea ce-am trait pana acum - tinand cont ca intre 22 si 37 am avut un unic sot. Nu e ceva de neglijat acest lucru... am observat ca "atrag" uneori oameni sau situatii pe care nu mi le doresc in mod constient chiar si in viata profesionala!  :o Problema care se pune este CE ar trebui sa schimb la mine in acest sens. Un prim raspuns la care am ajuns - deocamdata - este ca poate ca ar trebui sa ma iubesc mai mult pe mine insami. Nu in sens narcisic, ci al stimei de sine si respectului pentru viata proprie. Unii dintre cei apropiati imi mai spun si ca poate ar trebui sa invat sa spun si NU si sa CER atunci cand am nevoie de ceva, nu sa astept ca toata lumea sa ma inteleaga si sa se "prinda" de la sine... Mai am insa mult de lucru cu mine - ca sa folosesc o expresie la moda.  8)

Caroline:
P.S. Scuze pentru cacofonia precedenta...  ::)

janeta:

--- Citat ---dar oricit de multe ar fi neajunsurile, ele nu cintaresc nimic pentru ca e ceva ce nu pot avea cind sunt solo: devin o alta persoana cind iubesc. pe aia o plac si eu. mi-e draga. si la ea nu pot sa ajung de una singura.
--- Terminare citat ---

off , ca frumos mai zisesi jul , puiule . taman pe sufletul meu  :-*

PS. jul , ti-am trimis poza pe mail

bit:

--- Citat din: julia din Luni, 19 Decembrie 2011, 19:27 ---...
asta e ca in bancul ala: nevasta te ajuta sa treci mai usor prin problemele pe care nu le-ai fi avut daca nu erai casatorit.

--- Terminare citat ---

Normal. Adevarata viata a unei femei incepe dupa casatorie. A barbatului tocmai s-a terminat atunci.  ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă