Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (5/171) > >>

marcutza:
@painkiller, daca tie iti este bine asa, stiu ca e greu si ff greu, atunci totul e ok, numai tu poti cunoaste ce-ti face bine si ce nu :)

iulielf:
   Painkiller, te cred ca, poate acum, consideri ca e mai bine asha, sa fii singura. Ce-i drept, nu stiu de cand esti singura, sau ce fel de singuratate traiesti si nu stiu cat timp a durat de cand ai legat relatia si cand s-a terminat, insa, pot sa spun ca, dupa o relatie de circa 8 ani, dupa care urmeaza o singuratate "deplina", eu, ajunsesem sa nu mai vad viitorul, incercand sa plec din viatza asta. Norocul meu......a fost.......ceea ce nu ma asteptam si, mai ales, din partea cui nu ma asteptam..........sa am prieteni de care nici nu stiam, adica, nu-i considerasem niciodata prieteni, ci doar amici. Acesti amici, chiar daca doar telefonic, m-au facut sa-mi schimb gandurile de la ceea ce vroiam sa fac si iata-ma, speranta a reinviat dar, crede-ma, singuratatea invinsese.
   Acum sunt convins ca ceea ce vroiam sa fac, cautand probabil sa impresionez pe "cineva" care nu merita nici cea mai mica atentie, era o prostie dar, totusi, iti spun, cativa prieteni, sau cateva prietene in jurul tau sunt binevenite. Pentru ca singuratatea, mai ales cea de lunga durata, te poate afecta.

EUGENIA110:
Postarile voastre din acest topic m-au facut sa ma gindesc la viata mea si sa va dau dreptate intru totul. Si eu am simtit furie si am varsat lacrimi amare de cite ori a trebuit sa "ma lupt" cu nesimtirea unor mesteri, zugravi, instalatori si altii care au crezut ca, femeie fiind, pot sa ma insele cum vor ei; aceeasi neputinta si suparare de cite ori am fost nevoita sa fac cumparaturi mari, grele, sa ma tocmesc cu soferii pentru transport, sa simt lipsa protectiei si sprijinului unui barbat atunci cind as fi avut nevoie. Am simtit cu disperare indepartarea incet-incet a prietenelor cu care alta data trecusem prin bune si rele - una dintre ele mi-a spus ca sotul ei nu-i mai da voie sa vorbeasca cu mine pentru ca sint libera si o pot influenta negativ -. Am suferit cind tot felul de barbati, dintre care unii n-ar fi indraznit sa ridice ochii spre mine cind eram casatorita, mi-au facut propuneri mai mult sau mai putin directe ca si cum statutul de divortata le-ar fi dat dreptul sa ma jigneasca, sa ma considere imorala. Sint asa multe de povestit, dar nu vreau sa-mi pling de mila. Vreau doar sa traiesc frumos atit cit a mai ramas.

sile43:
Cred ca o sa ma fac zugrav,pare incitant ::)

carmentoma:
   Fara prea multa scoala... bani sa iasa, nu??

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă