Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (3/171) > >>

Catherinna:
Uite asa incep sa ma luminez si eu putin cate putin. Ajunsesem sa cred ca sunt paranoica, pentru ca si eu aveam mereu aceleasi senzatii de respingere cum le-a descris  @Blue si @maria171 si nu le mai repet. Eu am avut sot peste 25 de ani si cateva prietene necasatorite  dar nici o clipa nu le-am indepartat de mine sau sa le invit doar cand era sotul plecat. Acum vad  lucrurile altfel. Fostele prietene singure altadata acum sunt casatorite si exact asa procedeaza, ma viziteaza  fara sot ori ma invita doar cand este sotul plecat. Hi, hi,hi... deci e boala molipsitoare ;D

cg:
Sunt singura de foarte multi ani.Am o fetita si ea a fost si este centrul universului pentru mine.Ea mi-a dat motivatia de a lupta in viata si de a trece peste rautatile oamenilor .Cu timpul m-am izolat,si mi-am vazut de viata , crezand ca pot sa ma descurc si singura.Si m-am descurcat.....pana cand copilul a crescut si a plecat de langa  mine.Abia acum imi dau seama cat de mult am gresit atunci cand am ales sa nu-mi refac viata.Pe masura ce trec anii , singuratatea este din ce in ce mai apasatoare.Simti nevoia sa ai pe cineva langa tine care sa te asculte, sa-ti ofere sprijin moral, cineva cu care sa imparti tristetile si bucuriile zilnice.Omul este facut sa vietuiasca in doi.Asa e normal si firesc.

marcutza:
@cg, bine ai venit :) !

aici nu vei mai avea sentimentul singuratatii, scrie ce simti, ce-ti doresti sau ce-ti trece prin minte :)

Incepi si scrie in Jurnal: )

Succes :)

maria171:
cautand in dex definitai cuplului am constatat ca dictionarul e depasit
la cuplu spune:
"pereche de două persoane de sex opus. ♢ lucruri de acelaşi fel considerate împreună"
nu e neaparat nevoie de persoane de sex opus, nu?
 ;D
acum sa vorbim serios
am auzit undeva o idee interesanta
poti face cuplu nu numai cu un barbat, in cazul femeilor, ci si cu un copil, o prietena, o vecina, un animal
la asta m-am gandit cand am citit mesajele cu: mi-am crescut singura copilul, dar s-a casatorit si eu am ramas singura
sau
mi-a murit cainele/pisica am suferit mai ceva ca la un om si acum am casa goala
pot fi considerate toate astea inlocuitori ai cuplului traditional?

marcutza:
@maria171

Dex-ul in general, spune la definitia "cuplul" = reuniune de doua persoane de sex opus. in societatea noastra si nu numai ar suna ciudat, pt unii, sa te consideri un cuplu cu o femeie(femeie fiind) si invers pt barbati. a te considera un cuplu cu un copil ca si mama, mie una mi se pare la fel de ciudat, nu mai zic de cuplu format din om si animal/pasare. am vazut multa lume care si-a umplut asa zisa singuratate cu un animal, pasare si din punctul lor de vedere a fost ok si respect aceasta optiune.
la fel respect si optiunea unui cuplu format din persoane de acelasi sex. fiecare are libera alegere dupa cum ii dicteaza sufletul, nevoia.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă