Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 – 30 septembrie 2012

<< < (20/72) > >>

bubulina:
merci Radu! pentru asta am sa te invit la dans :), daca nu o sa ne mai refuzi pe toate.......ca la Bran :dance:

anyasolo:

--- Citat din: bubulina din Joi, 13 Septembrie 2012, 20:50 ---radu, te rog daca hotarasti ora la care pleci, poate o aflu si eu, ne sincronizam  cumva si te intampin din Campina, apoi ma tin si eu dupa tine. Deocamdata sunt singura, Oti nu poate sa participe.......deci voi parcurge traseul singura. Asa ca daca vrea cineva sa meargem impreuna, din campina pot lua 2 persoane

--- Terminare citat ---
Buna bubulina,
o intrebare, daca nu e cu suparare: drumul tau catre Sibiu-Sibiel, trece prin BRASOV si Fagaras? si mai ai 2 locuri libere? Un nr. de tel.pt legatura "rapida", se poate?
Multumesc! :)

iuliana leonte:
Eu vreau sa stau cu Doina Stanescu

radu:

--- Citat din: bubulina din Joi, 13 Septembrie 2012, 20:50 ---radu, te rog daca hotarasti ora la care pleci, poate o aflu si eu, ne sincronizam  cumva si te intampin din Campina, apoi ma tin si eu dupa tine. Deocamdata sunt singura, Oti nu poate sa participe.......deci voi parcurge traseul singura. Asa ca daca vrea cineva sa meargem impreuna, din campina pot lua 2 persoane

--- Terminare citat ---
din pacate eu nu merg prin campina o iau pe autostrada prin pitesti

pasagerii mei ce parere au ?

devita:

--- Citat din: Emi 53 din Vineri, 14 Septembrie 2012, 15:18 ---Sunt bucuroasa ca am sa va cunosc pe multi dintre voi, la Sarbatoarea recoltei.Eu plec din Cluj ,daca cineva doreste transport am 2 locuri libere.

--- Terminare citat ---
Emi, si eu plec din Cluj. Inca nu am rezolvat cu transportul. M-as bucura daca am pleca impreuna

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă