Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 – 30 septembrie 2012

<< < (14/72) > >>

radu:
pai exista riscul sa ne ratacim pe autostrazile patriei ca sunt multe rau in ultimul timp
oricum in contextul ultimelor evenimente cred ca riscul e al meu, poate ma violati ca am vazut ca se poarta invers in ultimul timp  :2funny: da poate imi place
de plecat plecam cand ne adunam toti
deci masina skoda octavian sofer plus  pasageri
1.
2.
3.
plecam cand se aduna pasagerii

smartmimi:

--- Citat din: radu din Vineri, 07 Septembrie 2012, 22:35 ---pai exista riscul sa ne ratacim pe autostrazile patriei ca sunt multe rau in ultimul timp
oricum in contextul ultimelor evenimente cred ca riscul e al meu, poate ma violati ca am vazut ca se poarta invers in ultimul timp  :2funny: da poate imi place
1.
2.
3.

--- Terminare citat ---

smartmimi:
clar imi trebuie mai multa rutina la post-uri!
Deci eu ma inscriu in lista:
1. Mirela (smartmimi)
Multumesc

Geta D:

--- Citat din: radu din Vineri, 07 Septembrie 2012, 22:35 ---pai exista riscul sa ne ratacim pe autostrazile patriei ca sunt multe rau in ultimul timp
1.
2.
3.

--- Terminare citat ---

2. Geta ; vineri 28 septembrie mi-am luat o zi din concediu si putem pleca la orice ora
Multumesc!

Intrebare: Putem sa ne intoarcem tot impreuna, ca sa stiu daca imi cumpar bilet sau nu la  tren? (sunt fan calatoriei cu trenul)

Geta D:
 Si de "violat"  nu cred ca exista vreo sansa pentru ca a trecut vara fierbinte, asa ca ia-ti gandul.
La orientare ma pricep eu si nu ne vom rataci.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă