Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 30 septembrie 2012
noryx01:
:help: Vreau si eu pozeeee, plsssss :flori:....norafloria_rosca@yahoo.com
Caroline:
Gigi, ce-ar fi totusi sa pui pe email lista cu adresele de email ale tuturor participantilor, ca de obicei? ;)
admin:
Trebuie sa-mi fac un pic de timp pt adrese/nume. Nu am una completa. Si-s de dimineata pana seara la gradina, da bruma si am o gramada de lucruri lasate din vara plus piata pt Sibiel. Acum, am ajuns din nou la forum. Am o perioada grea la Sibiel, ziua recoltei a fost o particica mica din ce-mi trebuie mie pt iarna acolo. Asa ca am carat la gogonele, gogosari, varza ....Si maine am lemnele. Apoi tot week-end-ul full, de joi pana duminica seara este plin. Chiar si cu Marius am reusit sa ma vad doar ieri seara....
Saptamana viitoare sper sa mai scap si eu un pic de probleme si sa ma pot ocupa si de lista de Revelion si de asta pe care mi-ati cerut-o. Pana atunci insa sunt :-\
Lili Zamfirescu:
Gigi, spor maxim la treburi. D'as putea as lasa acusilea capitala bleah a patriei noastre si serviciul enervant si-as veni intr-un suflet sa pun gogosari si gogonele si sa mananc paine cu untura.
admin:
Vai ce bune ar fi niste ajutoare!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă