Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 – 30 septembrie 2012

<< < (64/72) > >>

luciamanta:
   Multumesc Mariei, Cristinei (Kike) si nu in ultimul rand lui Gigi pentru poze. Ma tot straduiesc cu descarcarea pozelor transmise de tine, Gigi, sa vedem daca reusesc sa le transfer in calculatorul meu, in cele din urma.

Matei:
Mari_e, excelente fotografii, le-am vazut mai devreme dar nu am avut timp sa te felicit.  toate imi plac, cea cu sibielul sub zapada e un tablou! mi-a placut si cea cu vederea de sus din piata a podului minciunilor. 
iar la cele cu ceaunele cu mancare, mesele incarcata de papa bun, ce sa mai spun, le-as printa si mi le-as pune pe birou dar nu vreau sa ma ingras.  dulceata de gogonele? n-am mai auzit.  daca seamana cu cea de nuci verzi, e ok, pentru ca nu-mi place (dulceata). de la cafe wien, ce sa spun, am si eu niste amintiri foarte placute.  vorba ta, ce vremuri! :)
chiar ca imi era dor de postarile tale! :)

kike:
Mariuca, de-abia asteptam comentariile tale! Am retrait in 3 minute, 3 zile si din nou am un zambet larg :) Multumesc :kissing:
 Cu placere, Lucia :) Cine mai pofteste.....sa dea mailul. Va pup pe toti! Acum o saptamana ne pregateam de *|* *|* *|*

Mari_a:
 Mi-a placut cum canta Bob Marley "Hey, you!"  :2funny:

smartmimi:
A fost o experienta exceptionala prin simplitatea si naturaletea ei! Toata lumea a participat cu sufletul si ne-am bucurat impreuna "in familie". Multumesc tuturor si (cred ca sunteti toti de acord) multumim Gigi!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă