Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 – 30 septembrie 2012

<< < (62/72) > >>

Mari_a:
Mi-a placut tiroliana (sa privesc! sa va admir curajul!)

Mi-au placut bunătățurile! Nah, cui nu?! Mmmiam,  mmiam, mmmiamyyyy! Si placintele cu ceapa...

Mi-a placut painea! Ah, cat am pandit momentul cand o scoate din cuptor... Insa nush pe unde eram dusa...

Mari_a:
Mi-au placut magiunul de prune...mmm, ce aroma! Si zacusca!

Borcanele puse sa se raceasca inceeeeeet, sub pled... Ca sa tina pan'la primavara. Mi-am luat si pentru acasa cateva. Pe care.. le-am mancat deja!

Mi-a placut maxim dulceata de gogonele verzi! I-am aflat si secretul aromei: nu, nu-i vanilia, ci cuisoarele!

Mi-a placut atat muuuuuustuuuuuuul, cat si........

Mari_a:
... cat si...cat si... tequilaa~aaa~aaaa!

Si bubugica.... si vinul rosuuuuu... si berea rece... Dar n-am gustat Absolut din toate...

Imi amintesc cum scriam anul trecut, cam tot pe vremea asta: nu povestesc aici pentru cei care au fost, ca ei au vazut filmul asta, au jucat in el (cu succes!), ci pentru cei care n-au putut ajunge...

Multumesc pentru poze, ce am pus aici nu-s toate ale mele, cine mai are pliz fw si la marina_m02@yahoo.com. Senchiu!

Mari_a:
Ah, dar n-am zis nimic de Sibiu! Frumos oras! E o alta lume, un alt ritm, un alt aer, ma simt cu totul atlfel acolo. Mai linistita, mai calma, mai senina... M-as tot plimba la pas pe stradute... Imi da o energie pozitiva.

Cafe Wien din Piata Huet... Heei, ce mai vremuri!

Mi-a placut cladirea Arhivelor...

Deliciile domnitei...mmm..ce prajitura cu crema de branza de vaci si persici mmm~buna~aaa~aaa!

Emi 53:
Super! am senzatia ca sunt acolo.Multumesc tuturor pt poze si tie Mari_a. :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă