Autor Subiect: Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 – 30 septembrie 2012  (Citit de 108573 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 – 30 septembrie 2012
« Răspuns #300 : Joi, 04 Octombrie 2012, 16:27 »
Salvat, mersi, Emi!  :kissing:

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #301 : Joi, 04 Octombrie 2012, 19:53 »
@Magdalena_ dixit "Am preferat sa ma bucur de atmosfera de liniste generala creata"...
tu la ce petrecere ai fost ??? :o
Eu zic -parerea mea  ;)-ca la Sibiel a fost :  :yeah: :2funny: :applause: *|* :dance: :thumbup:
Carol, ce-mi place sa te citesc !!! (apreciez schimbarea avatarului  :kissing:)
Mica, ai fost cu noi acolo, cu sora 17(in mare forma  :applause:), cu Carol, cu Doru...
Inca mai zambesc....si e joi...   :giggle:

Multu' Delia. Sa stii ca chiar am fost. M-am gandit mereu la voi, cu drag.  :) Regret sincer ca n-am putut veni. N-am nici cea mai mica farama de dubiu ca a fost minunat. va  :kissing: pe toti.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #302 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 11:09 »
Azi am reusit sa ma mai adun si eu... din bucati! Deci, ce mi-a placut:
Intai si intai karaoke!... Mult, mult, mult de tot! Indeosebi Cargo, cu Daca ploaia s-ar opri  - foaaaarte bine aleasa si foarte bine cantata, potrivite si versurile si mesajul si tot! Si mi-au mai placut mult Caramitru cu Loredana! Super ideea de duet si momentul potrivit si locul si interpretii! Ah, si Strangers in the night.... si altele si altele.... Am macelarit si eu cateva, facand pe backing vocalista p-acolo, cu vocea mea (lipsa!) si cu engleza mea (lipsa si ea!, ceva cu accent a la Ion Iliescu...). Dar a fost... monstruos de fain!
Deci mi-a placut muzica (de toate felurile!), mi-a placut dansul (tot asa si asta!)... si concursul de dans si atmosfera de discoteca, de relaxare, de bucurie pana la urma!

Iata-l pe Mr.DJ!!! Care dansa perfect jieneasca - stiu o doamna care poate depune marturie in acest sens! Dar nici ea nu s-a lasat mai prejos!
Mi-a placut ca "ne-a incercat" cu tot felul de muzici, dar s-a lamurit repede cu cine are de-a face! Isi mai aminteste cineva cu ce a inceput seara de vineri? Mihai Constantinescu - Iubiiiiiti si caaaaainii vagaboooonzi... Dar omu' avea ochiu' si urechea formate si a trecut repede la Life is life si Queen si multe si de toate!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #303 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 11:17 »
Mi-a placut uzo-limbo pe sub coada de mop... God bless America! Si de Nord si de Sud! (vertebrele mele lombare se resimt si acum!)

Mi-a placut Sibielul... sa ma plimb prin sat si pe dealurile de primprejur... Prin martie am mai fost pe-acolo, dar deja ma simt de parca m-as duce la bunica la tara... (desi n-am radacini in zona, ci mult, muuult mai la sud; chiar mai la sud de Dunare)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #304 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 11:22 »
Pensiunea in cateva cuvinte: ca la mama acasa!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #305 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 11:38 »
Mi-a placut tiroliana (sa privesc! sa va admir curajul!)

Mi-au placut bunătățurile! Nah, cui nu?! Mmmiam,  mmiam, mmmiamyyyy! Si placintele cu ceapa...

Mi-a placut painea! Ah, cat am pandit momentul cand o scoate din cuptor... Insa nush pe unde eram dusa...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #306 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 11:44 »
Mi-au placut magiunul de prune...mmm, ce aroma! Si zacusca!

Borcanele puse sa se raceasca inceeeeeet, sub pled... Ca sa tina pan'la primavara. Mi-am luat si pentru acasa cateva. Pe care.. le-am mancat deja!

Mi-a placut maxim dulceata de gogonele verzi! I-am aflat si secretul aromei: nu, nu-i vanilia, ci cuisoarele!

Mi-a placut atat muuuuuustuuuuuuul, cat si........

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #307 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 11:48 »
... cat si...cat si... tequilaa~aaa~aaaa!

Si bubugica.... si vinul rosuuuuu... si berea rece... Dar n-am gustat Absolut din toate...

Imi amintesc cum scriam anul trecut, cam tot pe vremea asta: nu povestesc aici pentru cei care au fost, ca ei au vazut filmul asta, au jucat in el (cu succes!), ci pentru cei care n-au putut ajunge...

Multumesc pentru poze, ce am pus aici nu-s toate ale mele, cine mai are pliz fw si la marina_m02@yahoo.com. Senchiu!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #308 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 13:54 »
Ah, dar n-am zis nimic de Sibiu! Frumos oras! E o alta lume, un alt ritm, un alt aer, ma simt cu totul atlfel acolo. Mai linistita, mai calma, mai senina... M-as tot plimba la pas pe stradute... Imi da o energie pozitiva.

Cafe Wien din Piata Huet... Heei, ce mai vremuri!

Mi-a placut cladirea Arhivelor...

Deliciile domnitei...mmm..ce prajitura cu crema de branza de vaci si persici mmm~buna~aaa~aaa!

Offline Emi 53

• Full Member
  • Mesaje postate: 176
« Răspuns #309 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 14:29 »
Super! am senzatia ca sunt acolo.Multumesc tuturor pt poze si tie Mari_a. :-*

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #310 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 15:04 »
Bre Mari, ai absolut 100% dreptate.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #311 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 15:58 »
frumoase imaginile. imi plac foarte cele luate de la inaltime. si-mi mai place imaginea "in dublu anotimp".

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #312 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 17:05 »
In mare graba, am reusit sa transmit si eu pozele facute. Formularul de wetransfer nu este cel mai prietenos, trebuie coborat la download pt descarcare. S-a intamplat ceva la incarcare si nu mi-a mai aparut masaca obisnuita. Daca sunt dintre voi care nu au primit fotografiile, sa ma anunte Email.

Offline noryx01

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #313 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 17:17 »
Buna, Gigi. Multumesc mult :flori:, dar cred ca afost o problema cu transferul...am primit doar pozele pe care le-am trimis eu  |o

Offline noryx01

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #314 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 17:20 »
 *|* la a doua descarcare a mers !  :thumbup: