Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 30 septembrie 2012
Caroline:
Emi, eu cred ca am uitat sa-ti cer nr. de telefon. Si pentru cine am mai uitat, numarul meu este: 0742.975907
micaela:
--- Citat din: admin din Marți, 02 Octombrie 2012, 16:12 ---Intr-o cursa de 5.000 de metri, sunt multe momente si multe clasamente. La inceput este un iepuras, care impune ritmul, apoi dupa ce cedeaza, in frunte incep sa se instaleze favoritii, pt ca in final sa sprinteze cei mai bine antrenati. Poti fractiona pe instantanee cursa si o poti judeca pe momente. Rezultatele firesc sa nu fie aceleasi.
--- Terminare citat ---
da, si mai e si "punctul mort" in care ai impresia ca daca nu te opresti o sa raposezi, dar nu te opresti (nu, nu, nu!) si continui sa alergi pana simti cum oboseala dispare total si te simti in stare sa faci inconjurul Terrei, pe la Ecuator, si la final sa sprintezi ca la suta de metri. :) ah, ce amintiri... :)
Magdalena_:
Abia acum reusesc sa transmit multumiri celor ca mi-au trimis poze! Caroline, si eu am fost suficient de lenesa sa mai fac poze. Am preferat sa ma bucur de atmosfera de liniste generala creata.
collin_pow:
As fi fericit sa primesc si eu niste poze de la cine are! Multumiri anticipate pentru bunavointa! :)
collin_pow@yahoo.co.uk
deli_a:
@Magdalena_ dixit "Am preferat sa ma bucur de atmosfera de liniste generala creata"...
tu la ce petrecere ai fost ??? :o
Eu zic -parerea mea ;)-ca la Sibiel a fost : :yeah: :2funny: :applause: *|* :dance: :thumbup:
Carol, ce-mi place sa te citesc !!! (apreciez schimbarea avatarului :kissing:)
Mica, ai fost cu noi acolo, cu sora 17(in mare forma :applause:), cu Carol, cu Doru...
Inca mai zambesc....si e joi... :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă