Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 30 septembrie 2012
Plusar:
putem noi ca oameni sa mancam din toate ? eu cred ca DA !!! :coolsmiley:
aureliapadurean:
*|*
SERVUS la toata lumea , dar in special la "colegii de excursie" cu care m-am intalnit in MARAMURES si in DELTA si care am vazut ca vin la SIBIEL.
Eu nu particip pentru ca eu "asa traiesc" ( cu mancare specifica zonei , cu pus de muraturi pe iarna , facut de zacusca , must ....)
Daca va rataciti in SIBIU si aveti nevoie de ajutor sau vreti sa bem o cafea impreuna
pe PODUL MINCIUNILOR din PIATA MICA .....tel.0741251549
Atasez o poza ....ca sa ma recunoasteti !
RELI
Mimi:
Draga Aurelia,eu nu voi merge la Sarbatoarea Recoltei,dar tare mi-ar placea sa vad intr-o zi Sibiul.
Atunci cu siguranta te voi cauta sa bem o cafea.
P.S.Poate vine si Mariana cu mine si poate o sa cint si eu cu voi
angelica6767:
Eu sunt Angelica.Voi merge si eu la Sibiel datorita lui Doina care din pacate nu mai poate merge.Fetelor care mergeti cu trenul din Bucuresti Nord,de ora 9,50,sunteti de acord sa ne intalnim undeva in gara si sa mergem impreuna?Eu nu mi-am cumparat bilet.Voi v-ati luat?Am vorbit cu Gigi astazi si a spus ca o sa ne ajute cu un microbuz din Sibiu.Deci traseul Sibiu-Sibiel este rezolvat.Astept un raspuns de la voi.
Caroline:
--- Citat din: aureliapadurean din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 14:59 --- *|*
SERVUS la toata lumea , dar in special la "colegii de excursie" cu care m-am intalnit in MARAMURES si in DELTA si care am vazut ca vin la SIBIEL.
Eu nu particip pentru ca eu "asa traiesc" ( cu mancare specifica zonei , cu pus de muraturi pe iarna , facut de zacusca , must ....)
Daca va rataciti in SIBIU si aveti nevoie de ajutor sau vreti sa bem o cafea impreuna
pe PODUL MINCIUNILOR din PIATA MICA .....tel.0741251549
Atasez o poza ....ca sa ma recunoasteti !
RELI
--- Terminare citat ---
Servus, Reli! Si eu m-am gandit mult daca sa vin sau nu, pentru ca si eu tot asa traiesc, ca si tine, da' pana la urma am ales sa merg: niciun lucru pe care-l faci impreuna cu oameni dragi nu e la fel ca atunci cand il faci singur. ;)
Doina, imi pare rau... sper sa ne vedem, altadata, undeva, vorba lui Iulian. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă