Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 30 septembrie 2012
Guesswho:
--- Citat din: admin din Marți, 25 Septembrie 2012, 09:17 ---Cateva din preparatele cu care veti fi asteptati si "ospatati" la Sibiel:
paine de casa
paine cu untura, boia si rondele de ceapa
branza de vaci cu smantana
telemea
burduf
iaurt
fasole batuta
slanina afumata
jumeri
costita afumata prajita
carnati fierti in moare
piept de porc fiert
carnati la gratar
costita la gratar
coaste la gratar
salata de vinete
zacusca
legume la gratar (vinete, ciuperci, dovlecei)
ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon
supa de gaina
ciolan cu varza
sarmale
cocolos la gratar (bulz)
placinta cu mere
placinte cu ceapa
placinte cu varza
scoverzi
clatite cu magiun
legume proaspete: rosii, gogosari, castraveti, ceapa rosie, ardei iute
--- Terminare citat ---
mama, ce de bunatati...dar nu va invidiez pe cei care mergeti. la intoarcere veti avea dupa atata festin culinar si portii de ras macar 2 kg in plus. stiati ca rasul ingrasa, nu? :D
bit:
Dap. Era bine sa fi mers la un parastas, eventual alergati de dobermani. Ca sa fim in forma, nu de alta.
Emi 53:
Devita, trimite-mi nr .tau de telefon sau email tau sa putem comunica :)
lumiere:
--- Citat din: angelica6767 din Luni, 24 Septembrie 2012, 11:30 ---Buna,Gigi! Stiu ca m-am trezit foarte tarziu!Am vorbit cu Samiza,ieri,24 septembrie,poate,poate imi gaseste si mie un locsor pe undeva! Samiza,cum este ea draguta a spus ca va incerca,dar slabe sperante.Slabe sperante sa renunte cineva!Nu m-am inscris din timp pt.ca am avut niste probleme si nu eram sigura ca voi merge! Daca nu va fi sa merg ,asta e! Va doresc o sarbatoare atat de frumoasa cum nu a fost ea niciodata! Va iubesc si va imbratisez!
--- Terminare citat ---
Angelica, trimite-mi nr. tau de telefon pe ada_strategy@yahoo.com. Vreau sa vorbim.
Te pup!
Caroline:
--- Citat din: Guesswho din Marți, 25 Septembrie 2012, 13:12 ---stiati ca rasul ingrasa, nu? :D
--- Terminare citat ---
Nu, pe mine ma ingrasa depresia... fiindca tind sa o "compensez". Si in general, oricum tot ceea ce e bun, ingrasa, e nesanatos sau imoral. O zi in care nu ai ras e o zi pierduta. Kilogramele se dau jos, dar zilele nu vin inapoi. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă