Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 – 30 septembrie 2012

<< < (26/72) > >>

bubulina:
anyasolo, sincer chiar imi pare rau ca nu am raspuns ,, urgent", dar sincer parca nu as intra prin Brasov.deocamdata nu am hotarat traseul exact, dar as merge pe Rasnov, imi pare mai lejer traseul. O singura certitudine........din Campina, cu cea mai mare placere doua locuri libere!

Elena1:
Buna Bubulina,
Sunt Elena, din Ploiesti. Ma primesti in masina ta? Cum pot sa iau legatura cu tine pentru mai multe detalii?

bubulina:
Eelena, daca vrei, din partea mea nici o problema, sper sa ne intelegem bine pe drum, cat si la distractie...ca doar se anunta,, MEGAPETRECERE" *|* Ma poti suna cand doresti pe nr:0722856076, si impreuna sper sa ajungem cu bine la destinatie.

smartmimi:

--- Citat din: Dinu Geta din Luni, 17 Septembrie 2012, 21:43 ---Mirela si Carmen  am vorbit  cu Rdu la telefon.
Va rog trimiteti-mi si numarul vostru de mobil pe adresa dinu.geta3@gmail.com ca sa putem stabili mai usor ora de intalnire si sa stim fiecare ce program ne facem vineri 28 septembrie 2012.
Multumesc  :)

--- Terminare citat ---
Dragii mei, planurile de acasa... mi s-a modificat programul si nu voi mai veni din Bucuresti, asa ca eliberez locul in masina... daca vine cineva din Craiova o sa am loc in masina mea.

Geta D:

--- Citat din: smartmimi din Joi, 20 Septembrie 2012, 19:51 ---Dragii mei, planurile de acasa... mi s-a modificat programul si nu voi mai veni din Bucuresti, asa ca eliberez locul in masina... daca vine cineva din Craiova o sa am loc in masina mea.

--- Terminare citat ---
Multumesc de raspuns. Drum bun si sa ne vedem cu bine :)
Deja sunt 2 fete care cauta cu ce sa ajunga la Sibiel.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă