Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 30 septembrie 2012
collin_pow:
Buna dimineata doamnelor si domnilor. Incepind de azi sunt back online si dispus sa ma asociez cu oricine doreste in drumul spre Sibiel. Nu sunt posesorul unei masini drept pentru care orice varianta ce presupune o companie umana este tentanta. Nu imi place sa calatoresc singur, in companie timpul trece mai repede. Se incumeta cineva sa petrecem timpul impreuna pana la Sibiel? Facem un grup? Pentru mine este prima iesire Singles Camp si nu stiu exact cum se desfasoara astfel de evenimente!
GEDA:
Buna tuturor! Si eu am aceeasi problema:transportul de la Sibiu la Sibiel. Cred ca o sa ajung laSibiu in gara pe la ora 15,25 cu trenul care vine de la Bucuresti. Mai vine cineva cu trenul de la Bucuresti(eu vin mai de departe dar iau trenul de la Bucuresti) sa ne intalnim in Gara de Nord sau macar in gara din Sibiu?
luciamanta:
Buna seara GEDA, buna seara, Collin! Cred ca se vor forma grupaje pe maşini, cât de curând, deoarece sunt multi participanti din Bucuresti!! Puţintică răbdare. Eu una, dacă nu voi reusi să mă alătur celor care doresc să meargă la Sibiel cu maşina, în cele din urmă voi merge cu trenul. :)
Geta D:
Mirela si Carmen am vorbit cu Rdu la telefon.
Va rog trimiteti-mi si numarul vostru de mobil pe adresa dinu.geta3@gmail.com ca sa putem stabili mai usor ora de intalnire si sa stim fiecare ce program ne facem vineri 28 septembrie 2012.
Multumesc :)
CATHY C:
Buna seara tuturor.
Noi (doua fete cucuiete) vrem sa plecam din Bucuresti catre Sibiel vineri. Mai dispune cineva de doua locuri libere in masina?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă