Autor Subiect: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012  (Citit de 115474 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mamica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
  • Mediocrity it's my middle name.
Re: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012
« Răspuns #285 : Marți, 04 Septembrie 2012, 15:07 »
draga doamna cu zambet splendid (cred ca pe criteriul asta v-ati reunit, tu si Mamica, in camera cu cele mai frumoase zambete  :)), sper ca s-o mai rataci un nufar si-n lac fara noroi.  :) :love:

Nu acesta a fost criteriul. Noi ne-am intalnit in Maramures si am 'imbratisat-o' pentru ca stie mai multe cantece decat mine! Ceea ce nu-i putin lucru, crede-ma! Ne-au trebuit doar doua zile sa-l facem pe Luca (un domn foarte serios!), sa danseze ca un zabauc prin pustietatile de la poalele Crestei Cocosului. O imagine apocaliptica, care mi s-a intiparit pe retina si care intretine viu, zambetul atat de frumos clasificat de tine!
Nu cerceta aceste legi, ca esti nebun de le-ntelegi!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #286 : Marți, 04 Septembrie 2012, 15:09 »
"elevato-sprintar". ;D mi-a placut, desi e mai mult sprintar decat elevat. ???
si-apoi, n-am spus decat adevarul; zambetul tau a fost apreciat de toti. :)

Sa nu fim prea rele cu Florin, ca el mai si glumeste, asa cum si noi am facut-o cu el.  :) totul e sa nu fie luat prea mult in serios cand intra in rol de Don Juan.   Altfel, e baiat bun. :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #287 : Marți, 04 Septembrie 2012, 15:13 »
Nu acesta a fost criteriul. Noi ne-am intalnit in Maramures si am 'imbratisat-o' pentru ca stie mai multe cantece decat mine! Ceea ce nu-i putin lucru, crede-ma! Ne-au trebuit doar doua zile sa-l facem pe Luca (un domn foarte serios!), sa danseze ca un zabauc prin pustietatile de la poalele Crestei Cocosului. O imagine apocaliptica, care mi s-a intiparit pe retina si care intretine viu, zambetul atat de frumos clasificat de tine!

ah, cum de nu mi-am dat seama ca nu zambetul ci cantecul a fost criteriul.  ;D Era aproape elementar, Watson.  :)

numai pe prietenii nostri foarte seriosi, M si M si L, nu am reusit sa-i facem sa dantzuiasca zapauc.... ;D

Offline Mamica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
  • Mediocrity it's my middle name.
« Răspuns #288 : Marți, 04 Septembrie 2012, 16:03 »

numai pe prietenii nostri foarte seriosi, M si M si L, nu am reusit sa-i facem sa dantzuiasca zapauc.... ;D

Asta pentru ca nu ne-am propus, mai!
Premisele exista insa. Unul dintre ei spunea intr-o seara c-ar aduce niste lautari din sat. Parutu-i-s-o lui (asa ceva!!!)  ca s-ar acorda mai bine cu 'descultimea' mea, decat Chris de Burgh.
So....
Nu cerceta aceste legi, ca esti nebun de le-ntelegi!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #289 : Miercuri, 05 Septembrie 2012, 15:16 »
Am fost de multe ori in Delta si m-as mai duce de si mai multe ori! A fost foarte frumos! Am facut 4 giga de poze - cu tot ce misca si ce nu misca! Le-am selectat pe cele cu personaje si le-am pus azi pe wetransfer.
Copii din Letea

Si dom'Costel, ghidul nostru din padure, cu familia...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #290 : Miercuri, 05 Septembrie 2012, 22:38 »
Multumim, Maria!  :yeah:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #291 : Joi, 06 Septembrie 2012, 12:22 »
Cu placere  :)

Crisan... Liniste, turisti putini, pensiuni inchise, case de vanzare, vant... de criza din toate directiile!

Casa Poporului sau Pentagonul  :D

Frumos, dar pustiu...

Cherhana. Pensiune de cinci stele, alta data plina de straini...

Lebada. P-asta a luat-o demult... vantu!

Pescari putini. Ici-colo, pe pontoane, se bea bere...

Mai trece agale cate un vapor... putine, din ce in ce mai putine... Or fi mai multe pe canalul Dunare-Marea Neagra.. Dar nu cred. De unde industrie?! Intr-o zi a trecut unu' cu grane. Si astea din ce in ce mai putine...

Pasagerul. Din Tulcea, vreo trei ore jumate pana-n Crisan. Asta-i Banat. A trecut intr-o zi si Moldova (cineva striga de pe mal "Moldova-i a noastra!"  ;D) si mai sunt inca vreo doua, in uz inca din anii '70...

Rapida. Una dus - una intors. Aproape o ora pana-n Crisan. Mai era pe timpuri si catamaranul, dar n-am vazut niciunu'.

Lotci... Nu mai trage nimeni la rame ca odonioara... Acuma toata lumea-i motorizata.

Scule de profesionisti...

...dar pescari amatori. In doua seri am (mai bine zis ati) prins vreo 6 kile... Stiuca la bidon si la lingurita  :D Cineva se intreba cum o fi sa fii momeala vie la stiuci... sa inoti cu acu-n buza si sa astepti sa.. te inghita!  :crazy2:

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #292 : Joi, 06 Septembrie 2012, 12:41 »
super si pozele din Delta, Mari_a! imi place ca spui si o mica poveste pe langa, in putine cuvinte dar expresive.  :flori:
"Stay hungry, stay foolish"

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #293 : Joi, 06 Septembrie 2012, 13:28 »
 ::)

Mila 23... sat al comunei Crisan (mai e si Caraormanul, dar acolo n-am ajuns anu' asta). Afara de pescuit, ceva pensiuni, ceva cazari la particulari... in rest.. liniste! Am constatat ca acolo, pentru oamenii din Delta, timpul curge altfel... Parca Reli zicea ca nu-s ei prea lenti, ci noi prea repeziti!

Au si camin cultural... cu amfiteatru. N-am nimerit noi la ora potrivita, sa ascultam un Hai Dunarea mea si un Foaie verde stuf de balta...bate vantul iarba nalta... si ma bate si pe mine... ca mi-e dor bade de tine...

Asta-i cam sofisticat sa fie doar pentru birdwatching... si pe mal asa... nush ce-i. Vreo statie de pompare-ceva...

Pensiune... "intre trestii sa te culce..."

Totul e relativ. Am mai multe poze cu case d-astea intr-o rână...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #294 : Joi, 06 Septembrie 2012, 13:58 »
Sat al comunei CA Rosetti: Letea - "sfarsit de veac"... XIX, ca-n romanul ala... Lumea inca mai traieste si mai face copii aici... Pe Costel l-ati vazut un pic mai sus.

Caii salbatici erau pititi in padure... ceilalti, daca nu trageau la carutele cu turisti erau la pascut... A facut cineva o poza cu aia doi care beau apa in tandem...

Transport persoane... Cum o fi sa iesi cu asta la "soseaua principala" cand e frig? Adica primavara si toamna, ca iarna ingheata bocna tot!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #295 : Joi, 06 Septembrie 2012, 14:26 »
Nu-i nici numai Dunare, nici numai Mare... Mie perla acestei excursii mi s-a parut a fi....

Cineva s-a jucat cu scoicile...

Perseus asteapta sa... sparga gheata!

Politia vegheaza...

Care fabrica de conserve de peste? Care santier naval? Se mai taie cate o nava iesita la pensie...

Farul vechi

... si cel nou

Mi-a placut iesirea pe mare in coaja de nuca, amararea cu emotii, plaja aproape goala, apa verde amestecata cu cea albastra, nisipul fin, soarele puternic ... hamsiile prajite...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #296 : Joi, 06 Septembrie 2012, 15:09 »
Ne tinem dupa SeaBee si iesim in mare...

Mi-a fost un pic teama ca ne rasturnam tocmai la mal! Nu ca ma udam eu, ci aparatul de pozat!  :D

... sa nu-ti faci castele de nisip...

... eh... asa umblam si eu in tinerete cu al meu...

Patru picioare. Si inca patru. La umbra, ca si el e om!

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #297 : Joi, 06 Septembrie 2012, 18:16 »
ce mare frumoasa, ce plaje frumoase! chiar sunt aici in delta plajele acelea?
am vazut cateva placute cu scriere chirilica, de ce? am observat ca-ti place sa pozezi picioare... :)
"Stay hungry, stay foolish"

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #298 : Joi, 06 Septembrie 2012, 19:34 »
Doua plaje ale noastre imi plac: Sulina si Gura Portitei. N-as putea sa spun in ce ordine…
Grupul ala dintre umbrele suntem noi…

Sulina, cu apele ei verzi si cu canalele care se varsa-n mare, aduce cu reclamele alea la Mimizan Plage (unde mi-ar placea sa ajung odata…)

Asta cu pozatul picioarelor a fost o gluma. Cineva si le-a pozat anul trecut in Adriatica si anul asta am facut o adevarata colectie… in apa, in nisip, incaltate, desculte, cu par, fara, mari, mici, cu oja de diverse culori... ar trebui sa le adun la un loc si sa le pun aici  :D

Astea (de jos!) sunt ale lu' Fred Astaire!  :giggle:   :2funny:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #299 : Joi, 06 Septembrie 2012, 19:57 »
A, si cu placutele. Pai… sunt bilingve. Ca-n Tinutul Secuiesc.
Asteia-i lipsesc niste culori la steag, iar celei de mai jos niste litere... Le-o fi luat… vantu si p-astea!