caroline, multumesc pentru informatie. in general, ma fereasc de sparay-uri si pastile care emana vapori "chimici", insa ideea acea cu uleiul de levantica, natural, de care spune Gabriela, mi se pare mai potrivita pentru moi (nazuroasa in materie de cosmeticaraie "moderna" si nociva, la care uneori am facut alergie si pe care n-o mai agreez, in consecinta. apropos, crema de maini Nivea es singura care nu-mi provoaca "senzatii", fiind facuta dupa reteta traditionala si continand, probabil, mai putini parabeni). Eu stiam ca busuiocul crescut in ghiveci alunga tantarii.

si albastrul acela azuriu intens cu care-si vopsesc casele unii locuitori din Dobrogea.

si, oricum, spui Caroline ca la inceput de septembrie nu-i asa un problem (ca sa ma ironizeze, Matei

).
de-abia astept sa ne adunam acolo. imi va face mare placere sa va cunosc pe cei pe care n-am avut ocazia sa va aflu "in real", pana acum. bineinteles, Caroline, tu esti in capu' listei, caci esti vorbicioasa (da, Matei, critica-ma dur

) atat de frumos pe forum.

si n-am niciun dubiu ca va fi o enorma distractie, ca de obicei, insa sa nu uitam un amanunt esential: cine vine cu ustensilele de muzichie, caci DJ-ul nos' (l-am numit pe Radu 1) s-a cam ascuns lately si nici nu vine in Delta. Fara dans nici nu concep, mai ales ca-l avem printre noi si pe maestrul Florin, capabil sa puna pe ritm si maturile.

(cine a fost la Bran, cunoaste)