Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012

<< < (9/72) > >>

admin:
Rocki intra te rog pe site, vezi ca este acolo un link catre formularul de inscriere in actiuni. Este mult mai sigur acolo, decat pe topic. Ma bucur ca o sa avem un montaj din Operatiunea Monstru.

Caroline:
"Operatiunea Monstru"?!  :D

admin:
Unul dintre filmele mele preferate. Si coincidenta, am ajuns sa o cunosc si chiar sa colaborez doi ani cu Cristina Hoffman, singurul personaj feminin din film.

admin:
Am sa transmit maine un newsletter in legatura cu doua modificari survenite in programul de actiuni pe anul acesta. Dar vreau sa anunt si aici pe topic. Una este mutarea Deltei mai aproape cu o saptamana, fiind acum practic programata cu doua saptamani mai devreme decat anii trecuti. Sunt doua motive care m-au determinat sa fac aceasta modificare, unul este legat de dorinta si necesitatea de a participa si eu la aceasta actiune si al doilea de a avea siguranta ca vedem pelicanii. Anii trecuti am fost la limita plecarii pasarilor migratoare.

Anul acesta locatia va fi aleasa in special pentru a vedea pasarile Deltei, de aceea vom intra mai adanc in inima ei. In prima faza, am gandit aceasta actiune la nivelul celei de anul trecut, ca numar de participanti. Dar sunt destul de multi doritori sa mearga in Delta si in aceste conditii am reconsiderat totul. Inclusiv participarea mea. Dorisem initial ca aceasta actiune sa fie coordonata de altcineva, eu sa ma ocup doar de partea organizatorica. Delta asa cum era programata initial, se suprapunea cu circuitul de Spania, asa mutata cu o saptamana se incadreaza perfect intre Adriatica si Andalusia.

Newsletter-ul pe care am sa-l transmit are sa contina si o intrebare pt cei care au comunicat ca vor sa participe. Astept un raspuns care sa confirme sau sa ma anunte daca nu vor sa mai participe. Peste 2 saptamani am sa prerezerv o locatie si pt asta am nevoie de numarul aproximativ de participanti. Nu sunt foarte multe locatii in Delta si mai mult care sa fie si potrivite pentru un grup ca al nostru. Vreau sa avem locatia rezervata din timp sa nu riscam sa nu gasim ceva corespunzator.

Data apare deja modificata si pe site si pe forum, plecarea este pe 28 august si ne intoarcem pe data de 01 septembrie.

Caroline:
Pe mine ma aranjeaza mai bine datele astea, fiind ultimul weekend din vacanta de vara. Da Doamne sa nu puna astia de la Inspectorat ceva sedinta publica de repartitie pe posturi sau consiliu de bio, si e ok.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă