Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012

<< < (70/72) > >>

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: bitek din Vineri, 07 Septembrie 2012, 16:38 ---Pai asa profilactic, sa-se invete. (minte  8)). Hai, bre, ca nu dau tare!...doar asa de amorteste (poci? poci?)

--- Terminare citat ---
nu dai tare, ha??!!! mi-ai invinetit scafarlia, de azi dimi numa'n palme peste ceafa ma tii.. :fight:...da nu ma las!!! ia d'acilea  :fight:

micaela:

--- Citat din: bitek din Vineri, 07 Septembrie 2012, 16:38 ---Pai asa profilactic, sa-se invete. (minte  8)). Hai, bre, ca nu dau tare!...doar asa de amorteste (poci? poci?)

--- Terminare citat ---
;D nu, bre, ca-i fragila rau, si nush' de nu gresesti letal.
rad, ca sora 17 m-a invatat o expresie noua, la telefon.  :2funny: ireproductibila public.  :2funny:
P.S. da' nu cred c-o tradez de va zic ca mi-a zis ca-i placu dialogul nostru (usor) sarit, ilustrat cu nuferii despetalati ai Mariei.   ;D

Mari_a:
Cu asta cica-i un bai, de-am mai gasit-o pe-aici la inceput de septembrie.... nu mai poate zbura, asa ca la iarna....

bit:
Are dreptate Lili. Hai sa ne luam lopatelele si sa ne mutam la alt nisip. Si sa-l rugam pe Bogdan sa niveleze p-aci. Chiar daca nu-i frumos, ca noi stricaram...nu noi , io-s de vina. Primu`si  piua-ntai. Gata, am zis, mergem in alta parte.

Iarta-ne, Maria, te rog frumos. (nu zic "nu mai fac" ca-mi creste nasu`)

Mari_a:
Seceta mare anu' asta... Dunarea foarte, foarte scazuta... Pe canalul care leaga Letea de Crisan (Madgearu parca-i zice), geamandurile nici nu mai plutesc... dormiteaza in namol...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă