Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august 01 septembrie 2012
Caroline:
--- Citat din: micaela din Marți, 07 August 2012, 11:21 ---achitat. multumesc. :)
o singura grija am: cum ramane cu tantzarii? :)
--- Terminare citat ---
Eu mi-am luat pentru tabara de la farmacie un spray numit Sana (produs in Italia) pe care scrie "pentru tantari si capuse" - l-am probat, este foarte eficient, nu e toxic, se poate aplica inclusiv pe fatza, si pe deasupra miroase foarte frumos si face pielea catifelata. Pentru noapte, eu o sa-mi iau cu mine si aparatul cu pastile de pus in priza... desi in septembrie e mai putin probabil decat vara sa avem de-a face cu tantari (in septembrie 2008, cand am fost eu ultima data in Delta, nu am avut nevoie de aparat, nici de spray, nici macar pe balta). Abia astept sa ne vedem! :yeah:
Caroline:
P.S. Gigi, 28 august - 1 septembrie este de marti pana sambata. Asta e perioada definitiv? Intreb, ca as vrea sa o leg cu cateva zile la mare, inainte sau dupa, si as vrea sa fac deja rezervarile. Mersi.
PGabriela:
--- Citat din: micaela din Marți, 07 August 2012, 11:21 ---achitat. multumesc. :)
o singura grija am: cum ramane cu tantzarii? :)
--- Terminare citat ---
Micaela = tantarii nu sunt o problema = cauta ulei de levantica = nu le place mirosul si nu se apropie de tine.
Daca nu vrei sa dai pe corp cu acest ulei de levantica, nici asta nu este o problema, (sa stii ca e un ulei foarte bun, e si relaxant)
= daca folosesti pastile pentru tantari picuri din ulei pe pastila si tot acelasi efect il are asupra "vampirilor"
Daca nu ai la indemana ulei de levantica, cauta Lemongrass - este o planta aromatica, - se foloseste in bucataria orientala , la noi e mai greu de gasit = acelasi efect asupra vampirilor:)
Asta imi vine acum in minte contra "atacatorilor" :)
admin:
Datele de check in si check out sunt ferme, nu are ce modificare sa apara si de ce. Prima noapte este 28/29, ultima 31/1.09. Eu ajung din Adriatica in 26 tarziu in noapte si plec spre Delta noaptea de 27/28. In 3.09 am avionul spre Malaga, deci in 1 noaptea trebuie sa ajung la Sibiu, astfel incat sa pot reveni in 2 in Bucuresti. Am sa innoptez acolo, pt a fi sigur ca ajung la aeroport in timp util. Toate sunt astfel gandite incat sa pot ajunge la timp, cam din scurt e drept, dar sigur.
Caroline:
Multumesc, Gigi, pentru precizari. Spor! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă