Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Hai-da-hai la Maramu! Excursie in Maramures 2 5 august 2012
paulette:
Salutare tuturor ...Am ajuns si noi in Iasi, in sfarsit, dar nu ma simt prea obosita, ar mai merge o "bem bere rece" desculta pe terasa :D.
Multumesc tuturor participantilor, sunteti minunati, m-am simtit extraordinar alaturi de voi. Numai ce-am ajuns acasa, si tare m-as mai intoarce pentru o petrecanie la lumina lunii pline :dance: . Multumesc in mod special lui Gigi, de fapt nu stiu daca poate fi exprimata verbal aceasta recunostinta pentru tot ceea ce face. Gigi, poate nu gasesc cuvintele potrivite, dar sa stii ca aprecierea si recunostinta pentru ceea ce ai creat, pentru tot efortul dezinteresat pe care il depui pentru ca fiecare persoana din comunitatea asta sa se simta minunat, mie cel putin, imi umple sufletul.
Va pup pe toti, si tinem legatura.. :-*
admin:
Multumesc Geta! I-am transmis si lui Luca acum fotografiile.
Nicu, sa treci tu prin Sibiu si Sibiel si sa nu-mi spui nimic? M-as fi miscat si eu din canapeaua in care m-am afundat astazi si faceam o plimbare cu tine. Placerea mea sa arat Sibiul.
danna n.:
M-am trezit azi intr-un Bucuresti care clocotea de caldura si primul lucru pe care mi l-am dorit a fost sa fie miercuri ca maine sa pot pleca in alta aventura. Pentru mine aceste 3 saptamani alaturi de voi (si aici ma refer la cei de la Transfagarasan, Cheile Nerei si nu in ultimul rand Maramures) m-au umplut de bucurie, pofta de viata si de calatorii. Cand ai langa tine oameni extraordinari precum Gigi si voi toti ceilalti, nu poti decat sa te simti viu si plin de speranta. Daca alaturi acestei companii locurile exceptionale prin care am trecut si care sunt greu de crezut ca se afla in Romania, nu poti decat sa te consideri norocos ca ai reusit sa traiesti asemenea experiente.
Gigi, sa fii sigur ca spiritul SC va merge mai departe si probabil ca visul tau referitor la cluburile zonale se naste chiar acum, insa sa fii sigur ca vrem sa te avem alaturi de noi in aventurile noastre.
Ma bucur tare mult ca am putut sa ajut cu organizarea transportului si va multumesc din suflet pentru aprecieri.
Aventura continua...BEM BERE RECE, BEM BERE RECE.... *|*
Mamica:
--- Citat din: admin din Luni, 06 August 2012, 13:13 ---Nu ne-am amintit noi toate versurile, dar ne-am straduit. Am gasit pe youtube,
--- Terminare citat ---
Pe la noi pe dupa sura, pe la noi pe dupa sura,
Patrunjelui-i pan' la brau, patrunjelu-i pan' la brau!
Buna seara, dragii mei!
A fost extraordinar, multam Gigi!
Ploaia dansa impreuna cu noi,
Se bucura cand radeam amandoi.....
admin:
Mamica. Nu stiiam eu al cui este nickname-ul! Banuiam eu ca este cineva din corul Mocanitei....Da si este supersugestiv pt tine. Suna simplu, dar plin. Recunosc ca m-am uitat la adresa de Email a nickname-ului si cand ti-am vazut numele, nu mi-am putut retine un zambet. Pe tine cel putin nu te pot asocia decat cu bucuria, cu veselia si cu muzica. Te-am vazut razand din prima pana in ultima clipa!
Danna n. Imi amintesc perfect corespondenta cu tine, inainte de prima ta participare. Pentru ca nu a trecut decat foarte putin timp de atunci. Dar mi se pare ca esti in SC de nu stiu cati ani, atat de tare m-am obisnuit cu tine! Mi-a facut mare placere sa te cunosc si sa-ti aud rasatele, trei saptamani la rand!
Paulette si Malina! Stiu cat efort faceti sa veniti din Iasi pana in colturile opuse ale tarii, imi dau seama cata oboseala este sa traversezi tara cu tot felul de mijloace de transport. Ma bucur ca treceti peste toate astea si participati. Nu trebuie sa-mi multumiti, nici voi, nici ceilalti de aici din SC. Ma simt stanjenit si trebuie sa ma credeti ca bucuria reusitei unei actiuni este poate mai mare decat a voastra ca participati la o tabara. Deci eu trebuie sa va multumesc!
Geta. Dansatoarea noastra. Cea care deschide si inchide dansurile! Bem bere rece, bem bere rece!
Mimi m-ai vazut acum un an cum ma taram pe Cascada Balea! Cat am tras de mine sa ma vad sus pe Paltinu! Cu voi am reinceput sa urc la munte si daca acum sunt iar in forma si ma pot bucura de aerul de sus, este si datorita grupului de atunci din Transfagarasan! Vesel, optimist si foarte-foarte unit!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă