Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Hai-da-hai la Maramu! Excursie in Maramures 2 5 august 2012
Geta D:
drum lung - companie placuta - oameni veseli in acel microbuz de Bucuresti :applause:
Luca - soferul a fost la inaltime.
Lui Gigi nu putem decat sa-i multumim, a nu stiu cata oara. Sper sa simta aprecierea si respectul nostru pentru efortul lui.
Cu Danna nu stiu ce sa ne facem. A organizat foarte bine drumul catre Maramures si nu stiu cum sa-i multumesc :flori:
Geta D:
"Bem bere rece..." ::)
Geta D:
Gigi, adresa lui Luca este " marinluca1@yahoo.com "
micaela:
--- Citat din: nickyblu din Luni, 06 August 2012, 20:37 ---Am ajuns si eu in sfarsit............dar nu acasa ;)
Momentan sunt la Capalna ( se pare ca sunt mai multe) si stau la o pensiune cu piscina ( pohta ce-am pohtit ) :) cam pe unde incepe Transalpina.
Astazi m-am invartit prin zona Sibiului si am ajuns si la Sibiel, unde mi-a placut foarte mult zona si pensiunea.
Maine astept sa vad in ce directie o sa bata vantul ca sa merg cu el prin alte locuri.
La Maramu' o fo' beton :) programul a fost incarcat si cu toate stea am reusit sa ne si distram seara la un dans cu picioarele goale pe terasa.
Tema excursiei: " Bem bere rece!!!!!! " :dance:
--- Terminare citat ---
ia-o cu austrul prin Transilvania si vezi Sighisoara. si daca n-ai astampar, si n-ai, si n-ai, mergi la Babele: Bucegii sunt o splendoare si un loc cu energie speciala. :)
admin:
:dance: :dance: bem bere rece, bem bere rece, bem bere rece, bem bere rece.............. :dance: :dance:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă