Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Hai-da-hai la Maramu! Excursie in Maramures 2 5 august 2012
admin:
Manastirea Barsana
admin:
Nu ne-am amintit noi toate versurile, dar ne-am straduit. Am gasit pe youtube,
Studenteasca - Iute mere ghezasu
admin:
Trebuie sa o felicit pentru implicare pe Dana, cea care a organizat partea de transport a bucurestenilor. Si a facut-o foarte bine, ceea ce a ales si a obtinut ca tarif si conditii a fost super. Inclusiv pe Luca, un tip excelent, care s-a integrat si el perfect in grup. Din afara stiu ca lucrurile astea par usor de organizat si rezolvat, dar va asigur ca nu este usor sa managerezi asa ceva. Tocmai de aceea tin sa-mi arat aprecierea pt efortul lor voluntar.
admin:
Biserica greco-catolica din Surdesti - monument UNESCO.
admin:
Cascada Cailor - cea mai mare cadere de apa din Romania. De la Borsa se merge spre Statiunea Borsa (doar inainte din oras - din centru in departare se vede partia de schi) - Hotel Cerbul. Se ia apoi telescaunul - 20 lei dus si intors, iar de sus se continua drumul pe jos, pret de cca 20 minute. La coborarea spre cascada e mai usor, la deal...mai greu un pic. Dar merita. Chiar daca in aceasta perioada cascada este doar un fir de apa, amplasamentul, stanca aceea rosiatica sapata ca un scoc, combinatia cu verdele muschiului crescut in zona de umezeala a pietrei, sunt exceptionale.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă