Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 16 – 26 august 2012

<< < (12/14) > >>

PGabriela:
Foarte frumoase sunt pozele, interesante explicatiile Mari_a, dar esti trista!
Dupa o asemenea calatorie  tristetea nu are voie sa existe, arunc-o la gunoi ca nu e buna tristetea nimanui.

Matei:
multumesc pentru plimbare, mari_a! a fost placut si instructiv. buna idee "evadarea" ta pentru a cauta acele locuri speciale. nu ca as incuraja desprinderea de grup, totusi si eu, in locul tau, as fi procedat la fel.

smartmimi:
Draga Maria, esti super-harnica dar si uimitor de talentata. Ai ales (si facut) imagini excelente si ai un ochi versat. A fost intradevar o excursie minunata si ne-am armonizat bine. Fiecare cu bagajul lui... dar cred ca acolo ne-am incarcat si cu un bagaj bun si vesel sa avem rezerve de toamna... Multumesc Maria!
E si meritul lui Gigi care ne-a dus exact unde trebuia!

Mari_a:
Va multumesc. Gabriela, incerc din rasputeri. Matei, am "evadat" numai "cu voie de la stapanire" si in timpul de shoping, ori de "faceti ce vreti". Altfel, da smartmimi, ne-am armonizat bine si daaaaaaa, a fost minunat! As fi regretat enorm daca renuntam...
In 22 august seara, cand scriam pe aici ca iubesc Croatia, ma simteam deja "in apele mele" - ca sa zic asa... In apa indigo a Adriaticii... Aici am simtit lipsa unui aparat subacvatic cum are nickyblu... sa fi pozat caracatita aia de juma' de metru pe care a prins-o Marian cu mainile goale...

Opatija, ljubavi moja!

Mari_a:
Si vine Avalonul... Trei zile ne plimbam pe mare cu Marian. Si ne oprim pentru o baie, si inca una si inca una... in apa aia incredibila... si Zora Bila si dans si.... Cres si Krk si Moscenicka Draga...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă