Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 16 – 26 august 2012

<< < (2/14) > >>

almi_gabi:
wow, super au iesit filmulete  O0,  am revazut cu drag locurile prin care ne-am preumblat anul trecut ! parcul Plitvice si mini croaziere din Croatia au fost preferatele mele  :) 

Guesswho:
Tare frumoasa e lumea asta, iar unii stiu sa exploateze frumusetile din tarile lor.
Lacurile Plitvice sunt pe lista mea de obiective, imi doresc mult sa ajung acolo.
Multumesc pentru filmulet, pentru 4 minute m-am simtit ca facand parte din peisaj :)

oti:
la plitvice o sa va fim ghizi. am vazut de doua ori lacurile si tot nu m-am saturat. am strabatut traseul lung si nu ne-am plictisit, nici nu am obosit. linistea de acolo e asa de relaxanta!

la venetia la fel am fost de doua ori. mi-am dorit mult sa pot dormi macar o noapte in venetia, sa incerc acea senzatie de plutire si in somn (oare?). acolo am mancat cea mai proasta pizza din viata mea, dar nu inseamna ca si acum voi pati la fel. a fost o intamplare nefericita, cand ne-am dus la pomul laudat. acum cicase suntem mai priceputi.
oricum,, nu mai am rabdare pana in vara.

Lovely:
Buna ziua, vreau sa ma inscriu si eu, am transmis si formularul.
Multumesc mult pentru confirmare :)
Florina

admin:
Florina, te dezamagesc. S-a ocupat intre timp si acel ultim loc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă