Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Adriatica (circuit si plaja) Slovenia Croatia Italia 16 26 august 2012
Mari_a:
A fost frumos, totul a fost minunat, am vazut locuri superbe, grupul a fost placut, mi-a placut mult, mai vreau, mai merg
Am plecat in excursie coplesita, doborata de problemele personale si adanc cufundata in gandurile mele
Atat de adanc incat era cat pe ce sa renunt
Din primele zile, numai privind pozele imi amintesc cam pe unde am umblat
Sunt sigura ca acum as fi regretat daca nu mergeam
Adriatica m-a ajutat sa
ies la suprafata.
Nu stiu ce poze sa pun, iau la intamplare cateva. Am facut multe si toate sunt foarte, foarte frumoase, dar inca n-am avut timp sa fac ordine in ele si sa le trimit.
Plitvice
Mari_a:
Mestre
Mari_a:
In Mestre am ratacit singura seara pana-n noapte si pana hăăăt la marginea orasului...
Padova.
In marea piata Prato (parca) era targ. Nu mi-a trebuit nimic... Nici mie nu-mi mai trebuiam... Foarte putin din mine era cu mine...
Pe Sf.Anton l-am strans tare de mana si l-am rugat sa ma ajute... sa gasesc tot ce am pierdut! Dar cica se pricepe numai la obiecte, nu si la...
Matei:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 03 Septembrie 2012, 20:26 ---
Pe Sf.Anton l-am strans tare de mana si l-am rugat sa ma ajute... sa gasesc tot ce am pierdut! Dar cica se pricepe numai la obiecte, nu si la...
--- Terminare citat ---
Excelente fotografiile, Mari_a, excelenta modalitate de a-ti exprima starile sufletesti de la fata locului. Sf. Anton este sfantul tuturor cauzelor pierdute si situatiilor disperate. daca te rogi cu credinta iti gaseste tot ce vrei tu. ;)
Mari_a:
Amin!
Unde e mai potrivit sarutul lui Gustav Klimt decat la Verona?!
Verona mi-a placut cel mai mult. Nu stiu sa explic in cuvinte de ce
In timpul care era alocat cumparaturilor, am preferat sa bat stradutele in lung si in lat... Nu din lipsa de bani (m-am intors acasa cu 80% din suma cu care am plecat), ci asa, dintr-un dor nebun de duca
Si dintr-o mare curiozitate, stiti cum e: oare dupa coltul acela ce-i? Si am pozat tot ce am intalnit
Nu sa ezista Verona fara asa-zisul balcon al Julietei
Aglomeratie (prea) mare si... muulta guma de mestecat lipita pe pereti!
La Sf.Anastasia era slujba
Se uneau destine
Eu mi-am vazut de drum, spre Castelvecchio
Si cand faceam poze din fiecare coltisor al podului, m-am trezit cu ei dupa mine
O fi vreun semn?!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă