Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Adriatica (circuit si plaja) Slovenia Croatia Italia 16 26 august 2012
admin:
Promit sa bem bere rece, bem bere rece, bem bere rece....
admin:
Si bem bere rece si facem baie si ne distram.
E o zi superba aici pe malul Adriaticii. Asteptam sa plecam din nou cu Avalonul pe mare. Sa facem baie la fel ca ieri in apa aceea innebunitor de limpede, cu reflexe de la turcoaz la bluemarin!
Am fost in doua lagune din Crec, doar noi, Avalonul, stancile si marea. Superb! Ne-am balacit in apa aceea grozava, apoi la soare pe plaja....Si bere si raki de la Marian, capitanul pe care l-am reintalnit.
Pana sa ne scaldam am trecut prin Plitvice, Venetia, Murano, Verona, Padova. Cand ma intorc din periplu am sa va povestesc mai multe si am sa postez si o parte din pozele pe care le-am facut aici. Dar mai am pana atunci. Oricum cu o parte din voi ma intalnesc in Delta, cu altii plec in Andalucia, Praga.
Mari_a:
I Hrvatska !!!
admin:
A treia zi de croaziera....Marian, The Lord of Avalon, ne-a oferit o excursie pe Riviera Croata. Minunat! Am trecut prin Lovran apoi prin Moskenica Draga. Unde am facut un popas. Pret de o baie grozava si un kilogram de smochine...Ce pot decat sa-i multumesc lui Marian, pt 3 zile minunate pe mare. Ultima, gratuit, din partea si cu toata placerea lui...
Am cantat, am dansat pe vasul lui, am baut raki, vin, bere...Ne-am bucurat de peisajele stancoase, de marea albastruie, de delfinii care ne-au inconjurat vasul, de tot...
Astept sa treaca un an sa fiu din nou aici...
Maine plecam spre Ljiubljana si Postojna. Mai avem un pic...
Mimi:
Ma bucur tare mult pt. voi ! Suna foarte tentant pt. la anul...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă