Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 16 – 26 august 2012

<< < (6/14) > >>

admin:
Cumparaturi

O sa afectam zilnic, in afara programului de vizitare, un timp pentru cumparaturi. O sa va ajut si cu sfaturi de unde si ce se poate cumpara. Rugamintea este sa nu opriti grupul din tur, intrand in magazine in mod individual. Se pierde timp foarte mult in acest fel, rabdare si toleranta celorlalti are o limita. De aceea afectez timp special pt cumparaturi individuale, pt ca lumea sa nu fie tentata de a intra in magazine in timpul turului de oras. Plecat in tur, nu ma opresc in drum, continui pana cand zona stabilita pt vizitare este acoperita. Riscati sa va pierdeti, daca va rupeti de grup intrand intr-un magazin, pt ca nu stiiti directia pe care o urmam noi ceilalti.

Pt cadouri este buna Venetia, acolo gasiti multe lucruri mai marunte care pot servi ca amintire. Sticla la Murano. Pt lucruri mai desosebite este Verona, pe Mazzini este un magazin bun si ieftin de haine si unul de posete. In Padova daca este zi de targ exista posibilitatea cumpararii de incaltaminte ieftina si buna, lenjerie, etc.

admin:
Prognoza meteo:
Plitivice - 16.08 - 30 C - nici urma de nor
Venetia 17, 18, 19.08 - 30C - doar soare, fara nori
Opatja 20, 21, 22, 23.08 25 C - dar cu ceva averse si chiar ...ploi
Ljubljana 24.08 - 30 C - dar la fel ca si la Opatja, cu ceva ploaie
Balaton 25.08 - 29 C - cer partial acoperit
----------------------------------------------------
Concluzia este ca nu vom da de calduri nebune si o sa avem si ceva ...stropi. Principalul este ca in medie vremea este buna si ca ne da posibilitatea si de vizitare si de plaja.

Mari_a:

Mi-am luat o gonflabila, sa dorm cu ea  :giggle:  Numa sapte lei jumate (ca nu-i platinata  :giggle: )  Nu-i de la Sexshop, ci de la Selgros.

almi_gabi:
Banuiesc ca acum sunteti la capitolul aranjat bagaje. Nu uitati de aparatul foto. Imi aduc aminte, cum anul  trecut, numai in parcul Plitvice am epuizat jumatate din memoria aparatului - lacuri albastre, cascade superbe, poteci serpuind prin padure,  pesti de toate felurile plutind intr-o apa incredibil de cristalina, la fiecare pas alt peisaj de vis , frumos de nu se poate. Si asta este numai inceputul deoarece toata excursia este plina de locuri frumoase ce merita a fi vizitate.  :)
Eu am revenit din aceasta tabara atat de relaxata si incantata de tot ce vazusem ca mi-au trebuit vreo 2 zile sa-mi regasesc ritmul zilnic de lucru.  :giggle:
Va doresc calatorie placuta!

oti:
gigi, ne-ai dascalit ca pe niste pui mici! grijuliu, ca intotdeauna. promitem sa fim cuminti! eu si tudor vom pleca din campina in jurul orei 15,00, ca sa nu alerg pe drum. voi parca la sibiel, sau in sibiu? voi incerca sa iau legatura si cu fetele celelalte.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă