Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 16 – 26 august 2012

<< < (4/14) > >>

admin:
Am transmis fiecaruia dintre participanti un tabel cu ceilalti care vin in aceasta actiune.Asta pt a va putea grupa si sosi eventual impreuna.  Am primit si vazut pana acum 2 variante: cea cu trenul, cu sosire in Sibiu la 19.00 si cea cu autocarul cu sosire in Sibiu la 22.00. A doua varianta este, cred mai buna, pt ca economisiti cateva ore bune si de calatorie si evitati sa stati 3 ore fara rost in Sibiu. Chiar daca autocarul are o mica intarziere, nu este o problema, venind grupat eu ma adaptez cu plecarea dupa voi. O intarziere de pana la 30 minute nu influenteaza programul.

Mari_a:
Gata, mi-am facut rezervare pentru 15 august - la tel. 0740.065.008 ; mi-a zis sa fiu la ora 16 in autogara ca sa-mi iau biletul. Deja suntem doua care venim cu autocarul de 16,30 --> 22. Daca mai vine cineva cu noi, sa dea de veste!  :)

PS: Autogara Militari e... in Militari.  :) Se ajunge acolo cu metroul pe linia "Preciziei" - statia Pacii, ori cu mijloacele de suprafata: troleibuzele 61, 62 sau autobuzele 136, 137, 138, 178, 236 - statia Autogara Militari. Sa ne vedem cu bine!

Mari_a:
Breaking news: deja suntem trei!

Mari_a:
Gata, ne-am adunat: patru vom sosi cu autocarul de 21,45, iar al cincilea matelot o sa vina (din alta directie) la ora/locul de intalnire.
Abia astept sa navigam pe Adriatica.... Si sa ma.... rostogolesc pe plaja, ca-s subtirica (,) ca o minge!  :giggle:

admin:
Ok, stiu acum despre fiecare cum va ajunge la Sibiu. Punctul de plecare va fi asa cum spuneam parcarea din fata Garii din Sibiu. Acolo urmeaza sa vina 4 dintre voi cu autobuzul (autogara este lipita de gara) deci este cel mai simplu.
Oti, tu va trebui sa vii la mine acasa sa-ti lasi masina in curte, sa stea in siguranta in cele 10 zile. Daca ajungi la 21.30 este ok. Pana atunci am sa trag un somn de cateva ore, in compensare cu noaptea pe care o sa mi-o petrec la volan....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă