Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012  (Citit de 62111 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012
« Răspuns #120 : Marți, 24 Iulie 2012, 22:12 »
Hai mai Bitek, ia fa-ti si tu ...curaj,si hai la lupta cu lighioanele ...dara....zic!!!!! :box: :pleasantry: :dance:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #121 : Marți, 24 Iulie 2012, 22:22 »
No, ca Dauina-i fata curajoasa. Numa`ca a-ncurcat ea un pic paginile, pe asta cu aia cu bancuri...

L.E. Acu` am vazut. Ca sctie fa-ti, nu fa-i;D
Mde. Fiecare vede ce poate. Si ce-i convine. Nu poci, bre. Ca n-am cum. As fi vrut eu, insa nu e loc. Next time.

Offline theo365

• Sr. Member
« Răspuns #122 : Marți, 24 Iulie 2012, 22:33 »
 :applause: :-* >:D O0Stie de gluma ...evident :thumbup:

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #123 : Marți, 24 Iulie 2012, 23:06 »
Hai mai Dauina, tu iei in seama toate povestile...riscuri...riscurile incep cand iesi din casa, treci pe sub balconul vecinului si-ti cade o jardiniera in cap daca asa e dat sa se-ntample.
jardiniera.....caramida...whatever....dar, taratoarele asta :o ma fac sa-mi pocneasca enima... :(
si va rog fara glume p-acolo, daca nu vreti sa ma carati pe targa ....la glume d-asta nu tin....si by the way...semnal la tel e acolo?...vine repede ambulanta cu antiviperinu'???
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #124 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 11:21 »
Pt ziua de sambata, nu uitati sa adaugati la ceea ce vom lua cu noi in excursia de pe Cheile Nerei si costumul de baie. Sunt cateva zone in care se poate face baie si pe caldura, cade tare bine o racoreala in apele limpezi ale Nerei!
Sambata o sa avem un pranz rece pregatit de gazde, va trebui apa de asemenea in rucsac si ceva dulce - este bun la efort.
Lungimea traseului este destul de mare, mergem cca 8-9 ore, dar asa cum va spuneam, nu urcam.
Se pleaca de dimineata - maxim la 8.00 trebuie sa fim pe traseu, pt a nu ne prinde intunericul pe drum. Microbuzul ne va lasa la Sopotu Nou, la cap de traseu, urmand sa ne astepte la iesirea din tunelele romane, in Sasca Montana.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #125 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 11:35 »
Dauina, reteaua de urgenta prin care se suna la 112, este alta fata de cea de telefonie mobila. Nu are legatura cu aceasta, este pe un alt satelit. De aceea 112 este de oriunde apelabil. Cel putin asa spun cei care pun la dispoizitie acest serviciu. Nu am avut din fericire ocazia, pana acum sa sun sa verific.
Un link catre serviciile si posibilitatile de apelare ale 112:
http://primulajutor.botcau.ro/home/112-apelul-de-urgenta/112-in-romania

Nu te speria de niste fiinte care nu fac si ele altceva decat sa incerce sa coabiteze impreuna cu noi. Si sa se apere. Viperele sunt pe cale de disparitie, uciderea lor inseamna inchisoare, deci iti dai seama cat de rare sunt. Ele stau pe stanci, la soare, pt a-si regla temperatura corpului. Doar pt hrana coboara. Si in nici un caz cand este om in jur. Noi suntem douzecisiceva de persoane, care fac galagie, tropaie, intr-un cuvant un vacarm in creierul reptilei. Realizezi cat de putin probabil este sa stea si la un km de noi....

Offline paulette

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 89
« Răspuns #126 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 11:50 »
hai ca m-ai facut praf......  :o :-\

Draga dauina, iti garantez eu ca nu te papa nici o vipera  ;), iti spun din experienta de anul trecut... As fi vrut sa vad o lighioana de asta, si n-am avut succes, asa ca.... paseste cu incredere... O0

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #127 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 11:52 »
Multumesc de incurajari... :kissing: :-\
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #128 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 12:25 »
Pt ziua de sambata... costumul de baie [...] mergem cca 8-9 ore...
Io mi-l pusesem deja, "sa fie acolo", ca unde-i nitica apa, hop si eu! Doo problemute am: or fi suficiente tufisuri in care sa se execute operatiunea on/off costum de baie?  :giggle:  Si a doua... crocodili est?  ??? 

(Glumesc, evident! Eu pot sa fac baie si-n costumul Evei...  :giggle:  Abia astept sa plecam! Presimt ca o sa fie o excursie foaarte palpitanta!  *|* )

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #129 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 13:24 »
gata : s-a marcat si slipul la bagaj
intrebare : ocupantii microbuzului din Bucuresti ce vor sa faca ? mancam intr-o benzinarie pe traseu sau ne luam sandviciuri la pachet ?

Offline danna n.

• Full Member
  • Mesaje postate: 171
« Răspuns #130 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 13:53 »
Mie mi-e indiferent....dar, daca stau sa ma gansesc mai bine... :)...vreau sa nu pierd prea mult timp pe drum, asa ca ceva la pachet n-ar strica. Acu' depinde si de ceilalti. :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #131 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 14:10 »
Si eu zic tot ca danna. Sa nu ne lungim in canicula pe drum. Suntem multi si daca asteptam pe undeva sa comande 17-18 insi... ne apuca toamna!

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #132 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 14:23 »
ah, dar nici nu ma gandeam sa ne oprim "a la long" pt asa ceva mai ales ca drumul pana acolo e f lung ! cel mult cand se opreste la un pipi se va insfaca ceva de la benzinaria respectiva la pachet , nici nu ma gandeam sa ne asezam la masa si sa luam si cafea/ceai/prajitura ... ca daca facem chestia asa de 2 ori ne prinde ora 11 noaptea pe drum :))

Offline theo365

• Sr. Member
« Răspuns #133 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 19:57 »
Hello !!!
Gata bagajelele,pregatiti!!!???Hai ca mult a fost , putin a mai ramas , si ne vedem peste ....cateva ore.In principiu asa ar fi de preferat, sa avem sandwish-uri si apa la noi , sau ma rog , ce-o bea fiecare,insa nu-i bai pt. ca vom face popasuri cu siguranta la 2-3 ore, pt. pauzele aferente -de "tufis"(benzinarii).Apropos ,sa nu uit, poate aduceti  si voi niste  muzici !!!

Offline Littlelight

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Valorezi atat cat valoreaza inima ta!
« Răspuns #134 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 20:33 »
Gata bagajullllllllllll  :yeah: Pe maine dimineata dragilor! Ora 7:00 trecute-fix! Sper ca microbuzul sa aiba aer conditionat, daca nu, cred ca vom folosi costumul de baie putin mai devreme  :D