Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe culmile muntilor. Transfagarasan 20 22 iulie 2012
admin:
Caroline, incepem cu antrenamentele de sambata la Bratislava - prima urcare: dealul cetatii. Apoi la Praga, nu luam liftul la Turnul Jindriska ci il urcam pe scari....Facem si economoie de 4 EUR. In ziua cat sunt eu la congres, puteti continua antrenamentul. Am ales un hotel langa castel si Catedrala Vitus, daca urcati dealul acela de 2 ori, cu plimbare pana la Podul Carol si inapoi e suficient pt inceput. Ce zici?
Caroline:
Zic a o sa-mi dau si sufletu'afara (pe langa tutun), da' nu ma las... Oricum, am experienta urcatului in turnul de la Florenta, nu stiu cate jdezeci de trepte. Putem sa le urcam si o zi intreaga, ca nu ne grabeste nimeni, nu? ;D
Intrebarea mea e alta: Cum stam cu viscolul si inzapezirile in Europa centrala? M-am uitat pe forecast si cica la Bratislava o sa fie chiar soare, dar la Praga se anunta heavy snow pe saptamana viitoare... :-\
(Stiu ca sunt off-topic, da' nu exista topic in cazul asta :P )
admin:
Doar miercuri va fi ninge, dar usor cum ziceai si tu. Drumurile sunt ok si prognoza este ca raman asa.
nickyblu:
Imi pare rau ca nu mai pot sa vin in aceasta excursie si nici in cea de la Cheile Nerei desi vroiam foarte mult pentru ca nu am mai fost niciodata la Chei iar pe Tranfagarasan am trecut doar tranzit. Din cauza unor schimbari ale programului la serviciu, nu mai pot ajunge in tara mai devreme de 1 August. Pentru mine, partea buna insa este ca avand un contract tip "2 months on, 2 months off" am sa fiu acasa totusi in Aprilie si Mai si o sa ma "lipesc" la grupul cu Transalpina. Am sa fac inscrierea de astazi.
Adrian D
admin:
Anul trecut Hadrian a fost fotograful, sus in Muntii Fagarasului. Cascada Balea, Saua Doamnei, Varful Paltinul, Lacul Capra...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă