Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe culmile muntilor. Transfagarasan 20 22 iulie 2012
danna n.:
Ok, atunci poate cineva care vine din Bucuresti pentru aceasta excursie sa-mi spuna si mie cum a rezolvat cu transportul....poate e o varianta pe care eu nu am gasit-o inca...
almi_gabi:
--- Citat din: danna n. din Luni, 25 Iunie 2012, 20:45 ---Ok, atunci poate cineva care vine din Bucuresti pentru aceasta excursie sa-mi spuna si mie cum a rezolvat cu transportul....poate e o varianta pe care eu nu am gasit-o inca...
--- Terminare citat ---
danna mai exista un microbuz care pleaca din Bucuresti la ora 01:45 ( noaptea ) si ajunge la 7 in Sibiu dar are plecare de la autogara C&I din Bucuresti ( Avrig); sau mai ai varianta sa pleci cu o zi mai devreme sa stai o noapte la Sibiu, sau poate mai merge cineva cu masina din Bucuresti! :)
danna n.:
--- Citat din: almi_gabi din Marți, 26 Iunie 2012, 07:57 ---danna mai exista un microbuz care pleaca din Bucuresti la ora 01:45 ( noaptea ) si ajunge la 7 in Sibiu dar are plecare de la autogara C&I din Bucuresti ( Avrig); sau mai ai varianta sa pleci cu o zi mai devreme sa stai o noapte la Sibiu, sau poate mai merge cineva cu masina din Bucuresti! :)
--- Terminare citat ---
da, am gasit si eu aceasta varianta...sincer nu e una prea grozava...poate mai e cineva care vine din Bucuresti, ca macar sa facem drumul impreuna...
Geta D:
M-am inscris si eu astazi. Sper sa primesc raspuns favorabil si sa ma pregatesc de drum. :worthy:
Danna, am putea merge impreuna la Sibiu cu microbuzul :). Te anunt daca merg.
danna n.:
Mai e cineva care vine din Bucuresti in afara de noi! Dar eu m-am hotarat sa ajung in Sibiu de pe 19! Asa ca daca esti interesata vorbim!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă