Din pacate, la fel ca si in situatia altor actiuni, nu pot posta ceva clar, lista nu este inca definitivata, cu 6 zile inainte de check in. Inca se mai adauga, inca se mai retrag. Am sa postez azi dupa-amiaza o lista provizorie, cu ceea ce are Samiza pana acum in agentie.
Dupa cate am inteles sunt cca 10 persoane care vor veni incepand de joi si care vor fi cazate la Pensiunea Dora. Sper sa am azi lista definitiva, trebuie sa o comunic si eu la randul meu la pensiune. Cand intrebi de cum se face cazarea te referi la modul de impartire pe camere sau la ce anume? Daca la asta, atunci, dupa ce comunic deseara lista, o sa incepem sa facem si roomlist-ul.
Programul excursiei este cel comunicat initial pe forum. In prima zi, adica vineri, un traseu lejer, mai mult o plimbare: Rausor - Stana Valereasca - Culmea Picui - inapoi la Rausor. Dureaza cca 4-5 ore, astfel ca plecarea va fi maxim la ora 13.00. O sa mergem singuri pe traseu, insa a doua zi, pe traseul mai complex o sa fim insotiti si ghidati de gazda.
Prima zi este considerata de evaluare a posibilitatilor de efort a participantilor. Functie de ceea ce am sa vad vineri, o sa facem 2 echipe sau plecam toti pe acelasi traseu. Un traseu, mai lejer este cel pe care vi l-am propus si comunicat initial, iar altul, ceva mai complex, este in faza de discutie cu gazda noastra. Am putea, cu o echipa mai rezistenta la efort sa facem varful Retezat, dar asta depinde si de starea vremii.
Grupul este destul de mare, am inteles ca sunt in jur de 28 de persoane si impartirea in doua echipe ar fi posibila. Urmeaza insa sa vedem la fata locului, nu ma pot pronunta pana nu iesim in prima zi.